Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 24.08.2015.
02:30
b92.net A

Izbegavajte ove stvari u krevetu: Muškarci ih ne podnose

Seksualne igrice i ispitivanje granica može osnažiti (i osvežiti) vašu vezu. I pored toga što muškarci obožavaju strasne i neobične poze, to ne znači da oni baš u svakoj uživaju.

argumentpress.ro
Saznajte šta voli u krevetu i pružite mu maksimalno zadovoljstvo

Predstavljamo vam poze koje muškarci ne vole:

1. Lažni i preglasni uzdisaji

Samo zato što mnogi momci gledaju porno filmove, to ne znači da oni očekuju istu akciju u krevetu. Zato nikada nemojte lažno da uzdišete ili glumite orgazam, pogotovo kada vas muškarac jedva dodiruje. Ovaj vaš čin će vas okarakterisati kao neiskrenu osobu.

Tako da vam preporučujemo da ne brinete o intezitetu uzdisaja, jer ćete time samo njega dezorjentisati, te će i sam seks biti loš.

2. Morska zvezda

Sledeća poza koju muškarci ne vole je morska zvezda. Ležanje na krevetu sa rukama i nogama koje su ispružene ravno je nešto najdosadnije što mu možete pružiti. Pardon, ovim mu ne pružate ništa! Muškarac od vas čekuje od pravu akciju, začinjenu malim ludim stvarima. Položaj morske zvezde je dosadan!

3. Hvatanje vazduha

Ništa ne plaši muškarca više od poze kada se nalazite gore, te se previše lelujate. Ako vam nije jasno u čemu je ovde problem, objasnićemo vam. Ako se podižete previše na gore, postoji šansa da dođe do nestručnog ”sletanja“. A sigurno ste čule da se tada penis može slomiti.

4. Gruba igra

Neki vole grubo, a neki baš i ne. Nemojte da pretpostavljate da vaš dečko želi da ga pljesnete po licu, izgrebete noktima po leđima, odnosno nanesete mu bol dok imate seks.

Ako vam kaže da to želi, onda u redu, bacite se odmah na grubu igru. Ali ako o tome nije bilo reči, nemojte prvi uvoditi ovakvu vrstu zabave, sve dok on to ne poželi.

5. Njegova guza - zabranjena zona

Da, mnogi muškarci nalaze užitak u poigravanju sa guzom. Sa druge strane, postoje i oni kojima je ovo zabranjena zona, te se ne osećaju prijatno u zavirivanju i opipavanju guze. Osim ako vam nije rekao, držite se podalje od nje.

Ako želite da začinite seks i da se poigravate, možda je bolje da se fokusirate na testise. Ovo je sigurniji način koji će se njemu sigurno svideti.

6. Agresivno menjanje smera

Odaberite pravi smer kada ste odozgo. Odnosno, ne njišite se na penisu, kao da jašete bika. Pomerajte se ka napred ili na gore i nikada se ne naginjite skroz. Jednostavno shvatite da se penis ne savija tako lako, niti na taj način.

7. Kaubojka daaa, guza na izvolte NE

Većina muškaraca će se složiti da je obrnuta kaubojka hot položaj. Ali za ovaj položaj je važno da ostanete uspravno. Ako se nagnete napred i zgrabite njegov članak, ne samo da rizikujete da savijete njegov penis na pogrešan način već mu samoincijativno dajete pogled na svoju guzu (i znate još na šta).

8. Nestručno podmazivanje

Lubrikant je sredstvo koje može da bude neophodno za vašu ludu zabavu u krevetu. Zato je važno da znate da postoje mnoge stvari koje mogu poslužiti za podmazivanje: losion, pljuvačka ili regenerator (u slučaju ako je akcija u tuš kabini).

Jedna stvar koja nikako ne može biti dobar lubrikant je voda. Voda zapravo samo čini trenje jačim. Ako stvar odrađujete rukom, u tome vam može pomoći losion, a nikako ne voda!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online