Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 02.08.2015.
02:30
Cosmopolitan/Magazin.hr A

Upozorenje: Ovo je 10 znakova da se seksate sa pogrešnom osobom

Ovo je 10 upozorenja da se seksate sa pogrešnom osobom i da je definitivno krajnje vreme da pronađete partnera koja vam zaista odgovara.

cosmopolitan.com
Bežite od lošeg seksa

1. Maštate više o drugim osobama nego o njemu

Sasvim je normalna stvar da ponekad sanjarite o zgodnom kolegi s posla. Možda takve fantazije nisu moralne, ali su sastavni deo i ne treba da vas brinu osim ako provedete više vremena maštajući o drugima nego o svom dragom.

2. Ne privlači vas dovoljno

Da li je potrebno još nešto reći? Partner bi trebalo da vas privlači u svakom mogućem pogledu: fizičkom, psihičkom i seksualnom.

3. Dobijate ružne komentare na račun svog tela

Ukoliko osoba s kojom ste intimni i bliski svojim ponašanjem čini da se osećate nesigurno po pitanju fizičkog izgleda, ne zaslužuje više ni mrvicu pažnje. Seks će biti neuporedivo bolji i strastveniji ukoliko se osećate seksi i privlačno pokraj svog partnera.

4. Bojite se reći šta vam se sviđa, a šta ne

Samo kad pomislite kakav će komentar dati ili kakvu će facu složiti ako mu uputite neku primedbu, odustajete i pokušavate da “uživate”.

5. Jedva čekate da se predigra i celi proces završi

Sasvim je normalna stvar da niste uvek raspoloženi za akciju, ali ako često niste “u elementu” i umesto da uživate brojite sekunde i minute, ne znamo šta više tražite sa ovakvim tipovima.

6. Osećate se čudno i tužno nakon seksa

Osim što je sjajan način da otklonite napetost i zadovolji seksualni apetit, seks luči hormon sreće i zadovoljstva. Ukoliko se nakon seksa osećate iskorišćeno, čudno i nezadovoljno nema potrebe da ostajete u toj vezi.

7. On odbija da stavi kondom

Ne želi da stavi kondom iako je lepo zamoljen? Ni ovde nemate šta da tražite! Osoba koja ne poštuje tuđe želje, a pogotovo molbe iz najboljih razloga ne zaslužuje ni komunikaciju s vama.

8. Ne odgovara vam njegov dodir

Svaki put kad pokuša da dotakne vašu kožu, nesvesno se odmaknete kao da vas dira potpuni stranac. Ovo je kao što smo rekli nesvesna reakcija, ali možda vam i vaše telo nešto sugeriše.

9. Partner vas ne poštuje dovoljno

Bez obzira na to da li ste u vezi, kombinaciji ili ste “prijatelji sa povlasticama”, uzajamno poštovanje je obavezno!

10. Seks je uglavnom dosadan

Ovde je svaki komentar nepotreban.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online