Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 26.04.2015.
02:30
Vestionline A

Prvi put "oči u oči" sa vaginom

Bilo šta uraditi p oprvi put u životu je izuzetan doživljaj koji se ne zaboravlja. Zamislite, odnosno prisetite se onda kako je bilo kada ste se prvi put otvorio pogled (put) ka vagini. Evo kakva su iskustva nekih muškaraca u Americi.

misfitmuse.files.wordpress.com
Nekada je prvo iskustvo fantastično, nekada tragično, a nekada jako smešno, posebno drugima

1. Definitivno je bio šok biti konačno dole i buljiti u tu predivnu stvar koju sam toliko dugo vremena želeo da pomirišem i okusim. Sećam se da sam razmišljao kako postoji malo više kože nego što sam očekivao, ali je svejedno odličan osećaj - Pirs, 20 godina.

2. Prva devojka s kojom sam izlazio, bila je "najvlažnija" koju sam ikada probao. Sećam se da sam danima posle seksa odbijao da operem prste samo kako bi mogao da ih mirišem - Omar, 28 godina.

3. Moj prvi susret s vaginom nije bio tipičan. Kada sam imao 13 godina, moj pet godina stariji brat, inače zavisnik, odveo me je u striptiz klub u Njujorku. Ne znam zašto me je pozvao, možda su svi njegovi prijatelji bili zauzeti, ali nisam ga odbio. Te noći sve je bilo odlično. Zgodna plavuša s predivnim telom deset puta mi je plesala u krilu, a kako je klub bio ilegalan bilo je dozvoljeno dodirivati cure. Tako se jako dobro sećam trenutka kada sam jednoj devojci gurnuo ruku među noge - bila je skroz obrijana! Srećom, bio je mrak pa niko nije mogao da vidi da sam svršio u gaće - Pol, 30 godina.

4. Prva devojka kojoj sam pružio oralno zadovoljstvo nije mi fino mirisala. Ne kažem da je smrdela, ali mi nije legao njen miris. Verovatno se radilo o neusklađenim feromonima, ali od tada sam razvio kompleks od pružanja oralnog zadovoljstva. Svoj strah prevladao sam u trenutku kada sam počeo da izlazim sa sadašnjom devojkom. Ona je za mene savršena i ja kao da sam stvoren za to da joj pružam oralne užitke. Volim je od glave do pete, posebno kada ima raširene noge - Ezra, 26 godina.

5. Oko klitorisa se uvek podiže tolika buka kao da smo mi muškarci, manje muževni ako nismo sposobni da lociramo taj deo ženskog tela. Uspaničio sam se tokom studija jer nisam uspeo odmah da pronađem klitoris. Rekao sam devojci da me boli stomak i otrčao sam u toalet i glumio da povraćam. Čak se nisam ni vratio nazad da je pozdravim. Nekoliko godina kasnije sreo sam jednu predivnu ženu koja me je mnogo toga naučila o ženskom telu. Iako danas nismo zajedno, zauvek ću joj biti zahvalan na onome što me naučila - Fabijan, 32 godine.

6. Moj prvi dodir s vaginom bio je veoma mokar i glasan. Ja jednostavno imam osećaj za to kako da uzbudim ženu. Čim je dotaknem, ona ovlaži. Zapravo, otkad sam izgubio nevinost, svaku ženu koju sam odveo u krevet, vrištala je od uzbuđenja - Trejsi, 31 godina.

7. Kao muškarac opsednut si pitanjem šta znači biti uzbuđen. Uzbudiš se, a zatim tvoj penis postane veliki i krut. Bilo bi divno kada bi i kod žena postojao takav indikator. Ali, kada sam prvi puta video vaginu, shvatio sam koliko su misteriozne. Neke je lakše čitati od drugih, ali sve su komplikovane - Trevor, 23 godine.

8. Uvek sam se plašio da ću biti loš u krevetu. Zato sam kao tinejdžer jako mnogo istraživao. Pročitao sam skoro svu literaturu o tome kako zadovoljiti ženu. Verovatno znam mnogo više o vaginama nego mnoge devojke s kojima sam išao u školu. Ono što želim da kažem je da sam se zaista pripremio za prvi susret s vaginom, znao sam kako je treba dirati, lizati i pristupiti joj, i bio je jako uspešan - San, 25 godina.

9. Mljac. To je sve što imam reći o tome - Al, 25 godina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online