Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 03.04.2015.
02:30
Vestionline A

Ženske ispovesti: Najgora seks iskustva ikada

Neke žene imale su dovoljno hrabrosti da sa ostatkom sveta podele svoja najgora iskustva u seksu. Neka od njih se manje-više dešavaju svima, druga su ekstremna, dok su treća tragikomična.

fineartphotographysite.com
Neverovatno je šta sve ljudima pada na pamet tokom seksa: Neke od dole navedenih stvari ne biste mogli ni da zamislite

1. Uhvati trenutak - "Prvi put sam imala seks sa novim dečkom. U pola "posla" dobila sam epileptični napad, a on nije shvatio šta se događa i mirne duše je svršio. Ruku na srce, godinama nisam imala napad, a on nije ni znao da bolujem od epilepsije..."

2. Mali "alat" - "Radila sam s jednim tipom koji se uvek hvalio kako je 'obdaren'. Vremenom smo počeli da se muvamo i na kraju je došlo do seksa. Kada smo se skinuli ispalo je da je njegov alat zapravo 'alatić'. Ali to nije sve. U jednom trenutku je počeo da plače i govorio kako ne veruje da je upravo prevario svoju devojku, koju sam na kraju nazvala da dođe po njega".

3. Svršetak pre početka - "Stavila sam mu ruku u gaće za vreme predigre. Svršio je čim sam mu dotala penis".

4. Urlao je na svoj penis - "Zabavljali smo se mesec dana i sve je bilo super. Postao mi je sumnjiv pošto nikako nije hteo da me pozove kod sebe. Kada sam napokon došla, bila sam u šoku – stan je bio užasno prljav, a nije imao ni krevet. Sve sam to istrpela, alika da je najavio svoj penis rečima 'Dame i gospodo, a sada samo za vas..'. Pošto 'zvazda večeri' nije reagovala počeo je da ga vređa i da se dere na njega. Nije bilo srećnije osobe od mene kada mi je rekao da idem kući".

5. "Pušenje" od sat vremena - Moje prvo "pušenje" trajalo je čitavih sat vremena. Nisam imala pojma šta radim pa se produžilo. Ne moram da napominjem da su mi noge otupele i da sam jedva uspela da ustanem posle sat vremena provedenih na kolenima".

6. Derište koje mi je izgrizlo klitoris - "Insistirao je da me grize po klitorisu za vreme oralnog seksa. Kada sam ga gurnula naljutio se kao neko derište i počeo da me vređa".

7. "Ja sam šampion!" - "Pušila sam jednom jako zgodnom liku. Kako se približio vrhuncu, odjednom je počeo da višei:"Ja sam šampionnnnnnn!". Kada je svršio samo se srušio i buljio u prazno, a ja nisam mogla da verujem šta sam upravo doživela".

8. Gasovi - "Tip je prdnuo dok sam mu pružala oralni seks".

9. Pljuvanje po vagini - "Da, to je uradio, sa zaletom i oduševljenjem".

POVEZANE VESTI

Petak 03.04.2015. 12:03
Ima i muskih koji mogu na ovu temu da diskutuju. Nema nista gore nego dok je/bes da te doticna pita: " Jesi gotov vec jednom" do jaja, neznam koju ponteciju da si imao patka pada u roku od 2 sekunde posle ovakvog pitanja!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online