Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.02.2015.
02:30
Men's health A

6 načina da se izborite sa prevremenom ejakulacijom

Ako vam se u poslednje vreme često dešava da prebrzo dostignete vrhunac, otkrijte koje efikasne metode mogu da vam pomognu da prevaziđete problem prevremene ejakulacije.

healthdepots.blogspot.com
Postoje načini da odložite seksualni vrhunac

- Prevremena ejakulacija je problem, sa kojim se skoro svaki muškarac suočava u nekom periodu života - kaže Tomas Volš, urolog sa Univerziteta u Vašingtonu.

Preusmeravanje energije

 -Ovo se odnosi na ideju da možete da regulišete neurofiziologiju ili način na koji vaše telo reaguje na fizičke senzacije - objašnjava dr Volš.

Iako postoji mnogo različitih vrsta ove metode, jedna od najčešćih kod lečenja prevremene ejakulacije jeste da dovedete sebe do granice doživljavanja orgazma pre zaustavljanja svih seksualnih i aktivnosti samozadovoljavanja i da pokušate da svoje uzbuđenje iskontrolišete.

Ova tehnika, takođe poznata i kao Ispitivanje granica, može da vam pomogne da istrenirate mozak i telo da bolje iskontrolišete vašu želju za orgazmom.

Stisak

Kada osećate da ste blizu vrhunca, prestanite sa odnosom i stisnite predeo ispod glave penisa. Blago pritisnite ovaj deo palcem i kažiprstom fokusirajući se na uretru. Ova tehnika tera krv iz polnog organa i trenutno smanjuje seksualnu napetost, koja potiskuje ejakulaciju.

Prvo dame

Kada zadovoljite svoju partnerku (prstima, oralno i seksualnim pomagalom) i budete svesni da je ona uživala i doživela orgazam oslobodićete se pritiska koji osećate. A potom ćete bezbrižno i vi da dostignete dugo očekivani vrhunac.

Lokalna anestezija

- Postoje sprejeve koji se nazivaju lokalnim anesteticima, a koji mogu da se nanesu na penis i umanje zadovoljstvo i drže stvari pod kontrolom - kaže dr Volš.

Kada se pravilno koriste, može da se podesi tačna količina, koja će blago umanjiti zadovoljstvo, a neće se preneti na partnerku. Doktor Volš upozorava da nedostatak senzitivnosti u ovom delu tela može da vam oteža ustajanje iz kreveta.

Odgovarajući kondomi

Postoje kondomi koji su namenjeni upravo za produženo zadovoljstvo, pa je možda upravo potraga za ovakvim kondomima najbolje rešenje za vas.

Pilule

Većina muškaraca koristi pilule da bi održalo erekciju, ali postoje lekovi koji vam mogu pomoći da vaš odnos potraje. Svakako bi trebalo da se konsultujete sa lekarom pre upotrebe bilo kakvih lekova, jer ova vrsta medikamenata može da izazove nuspojave poput promene raspoloženja i drugih sporednih efekata.

Ukoliko se vaši problemi sa prevremenom ejakulacijom nastave, konsultujte se doktorom, koji će vam adekvatno i stručno pomoći da prevaziđete ovaj problem.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online