Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.01.2018.
02:30
Vestionline, b92.net A

Želite da saznate da li je spreman za brak? Onda ste na pravom mestu

Muškarac koji može da se obaveže je samopouzdan, a koji ne može da uplovi u sigurnu luku veze i braka poseduje određene nesigurnosti.

pixabay.com
Ako tražite nekoga za ozbiljnu vezu ili brak, pažljivo birajte i obratite pažnju ne njegovo ponašanje

Evo koje su razlike između muškarca koji može da vam pruži zdravu i ozbiljnu vezu, i između onoga koji nikada neće biti spreman na to. 

Da li je siguran u sebe? 

Muškarac koji može da se obaveže je samopouzdan, svestan je sebe i ima mnogo toga da vam ponudi. Za razliku od njega koji se oseća udobno u svojoj koži, muškarac koji se neće osećati lagodno u ozbiljnoj vezi je obično nesiguran, ogorčen i jadan. On nije individualac i ne može da se veže za vas. On je poput lista na vetru, koji vijori po vazduhu. 

Da li poštuje žene? 

Muškarac koji je spreman da se veže za jednu ženu, poštuje lepši pol. On ne oseća ljutnju prema srednjoškolskoj ljubavi ili bivšoj devojci, već ceni veze koje je imao sa njima. Kada je reč o muškarcu koji ne može da vam ponudi ozbiljnu i posvećenu vezu, on gleda na žene kao posedovanje ili problem. Na to uglavnom utiču loša ljubavna iskustva iz prošlosti. 

Da li je takmičarskog duha? 

Muškarac spreman za ozbiljnu vezu i brak, nije takmičarskog duha. Bar ne onog u negativnog smislu. Dakle, on želi da uspe u životu, ali samo kako bi postao bolja verzije sebe. Suprotno od njega, tipa muškarca koji nije za obavezivanje obožava da se takmiči sa svima, osuđuje i umanjuje tuđu vrednost. 

Da li je otvoren za ljubav? 

Pripadnici jačeg pola vam na razne načine pokazuju da su spremni da sa vama grade ljubavni odnos. Oni daju ljubav, i vole da im se vrati. On ne oseća strah da se preda, već se prepuštaju emocijama. Partner koji ne želi obavezu se plaši ljubavi, i ne želi sebe previše da daje, a očekuje da ljubav dobija od drugih. 

Da li može da se nosi sa problemima? 

Dok muškarac koji nema problem da se veže za ženu lako se nosi sa svojim problemima u životu, ne bežeći od njih, postoje i oni koji stvari guraju pod tepih. Pogađate? Reč je o muškarcima koji su nespremni za brak, oni beže od rešenja. 

Da li ima planove za budućnost? 

Još jedna razlika između muškaraca spremnih za obavezivanje i onih nespremnih su njihovi planovi u životu. Prvi ima ciljeve u životu i put koji je zacrtao, a drugi živi od danas do sutra.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online