Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.01.2016.
13:14
Vestionline, telegraf.rs A

Ovo nikako ne smete da radite, ako ste u vezi ili u braku

Tokom Božića, najradosnijeg hrišćanskog praznika, svi smo usmereni na svoje najbliže. Nemojte da dozvolite da sitnim zamerkama i krupnijim raspravama uništite ljubav koju ste gradili. Evo i kako..

pixabay.com
Danas, više nego bilo kog drugog dana, ljubav je bitnija od svega. Imajte to u vidu pre nego što izgovorite nešto što može da odvede u svađu

Ne pravite se da vam nije stalo do Božića

Nemojte da tvrdite da praznici nisu velika stvar i silom ih bojkotujete. Nemojte da se tako ponašate, jer ako je voljenoj osobi važno da slavi, može da se naljuti na vas i krene da vas zanemaruje, što će vas sigurno razbesneti.

Nezahvalnost je veoma ružna osobina

Partner vam je kupio poklon? Ispravan i primeren odgovor je: "Hvala!". Nemojte da budete jedna od onih osoba kojima je dobro raspoloženje uslovljeno poklonom. Ne smete da zaboravite da se uvek daruje od srca, posebno za Božić, kada nije sve usmereno na sam poklon, već na znak pažnje koji primate od voljene osobe. Bila to kuhinjska krpa ili skupi parfem, reagujte sa podjednakim oduševljenjem. Što bi se reklo - poklonu se u zube ne gleda.

Ne kupujte poklone sa skrivenom porukom

Poslednjih pola godine voljena osoba vam je napominjala da trebalo da smršate? Kako biste se osećali da vas ispod jelke sačeka godišnja članarina za teretanu ili poklon vaučer za liposukciju? Grozno, je l’ da? Nemojte ni vi to da radite.

Bez iznošenja "prljavog veša"

Svi mi imamo svoju prošlost. Praznici znaju da probude emocije i onda se obično zaglavimo u prošlosti i kod starih problema za koje smo verovali da su odavno razrešeni. Zato, nemojte da spominjete neke ranije situacije. Razgovarajte o budućnosti, o onome što vas čeka u sledećoj godini.

Ne kritikujte hranu

Možda ne volite kuhinju majke svog partnera ili partnerke, ali u praznično vreme je nekako svarite i, još važnije, držite jezik za zubima. Ako krenete da prigovarate, morate da znate da u toj borbi nema pobednika.

Ne raskidajte za Božić

Milion je razloga da ne povučete ovaj sebični potez. Niko ne želi da je sam za praznike. Zato, suzdržite se i sačekajte neki drugi dan.

I zapamtite: Šta i kako danas radite, radićete cele godine, a kako danas volite - voleće vas doveka!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online