Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 29.10.2015.
23:32
menshealth.rs A

Ovakve muškarce žene IZBEGAVAJU

Dragi muškarci, ukoliko prepoznate sebe u nekom od ovih tipova, vreme je za promene...

pixabay.com
Ko voli narcise?! Niko!

Ženomrzac

Ovaj tip muškarca ne krije svoje stavove. Na sastanku će naći manu svakoj devojci i biće kivan na ceo ženski rod. To je jedini tip muškarca na ovoj listi koji će uraditi sve da ne dođe do bilo kakve veze ili odnosa. Žene koje upoznaju ovakve muškarce, ne bi trebalo da krive sebe za neuspeh. A verujte da će od takvog muškarca pobeći glavom bez obzira.

Pametnjaković

Ovaj muškarac sve kritikuju. Verovatno ne pije i ne puši i ne okleva da ljudima kaže da i oni krenu tim putem. Od prvog sastanka pridikuje ženi, govoreći joj da ne pije vino ili da ne jede dezert. Žene ne vole da budu osuđivane, pa takvo ponašanje smatraju iritantnim, pa čak i nepristojnim.

Svađalica

Karakterna osobina ovog tipa je da svaki razgovor pretvara u svađu. Kada devojku izvede u provod, ona se više oseća kao da je član debatnog kruga, a ne kao neko ko mu se sviđa. Sastanak bi trebalo da bude prijatno iskustvo, ali ako je on defanzivan sve vreme, žene neće uživati. 

Škrtica

On pozove devojku na večeru, a onda naruči najjeftinije vino i sve vreme kalkuliše da li će imati dovoljno novca na računu. Na prvim sastancima svaki muškarac mora biti džentlmen i pitanje budžeta ne sme biti u prvom planu. Ukoliko počnete da brojite svaki novčić budite spremni da će ona ubrzo pobeći. 

Tip koji flertuje sa svakom ženom

Ovakav tip muškaraca neće sakriti činjenicu da odmerava druge žene u prisustvu svoje lepše polovine. U suštini oni imaju vrlo malo poštovanja za žene, što ne samo što će ugroziti njeno samopouzdanje, već će je momentalno naljutiti.

Razmislite ovako: kako bi vama bilo da vaša devojka odmerava druge muškarce u vašem prisustvu? Nismo sigurni da bi vam bilo preterano prijatno.

Arogantan tip

Ova vrsta muškaraca ima ogroman ego. On je takođe prilično grub i sve ljude oko sebe posmatra sa visine. Žene često muškarce cene po tome kako se ophode prema drugim ljudima. Kada ste u njenom društvu nije dovoljno da budete fini samo prema njoj, ona će gledati kakvi ste u interakciji sa svojom okolinom.

pixabay.com
Ako žena vidi da si sam sebi dovoljan, otići će

Jedna od karakteristika ovog tipa je i hvalisavost, a to je nešto što nikada ne radi pravi muškarac.

Predvidiv tip

Žene zaista ne vole predvidive tipove, jer uvek znaju kako će oni reagovati. Uvek se drže ustaljenih formula i nikad ne žele da probaju nešto drugačije. Na primer, nikad neće iznenaditi ženu nekim spontanim činom, a one iznad svega vole dozu neočekivanosti i uzbuđenja. Ne morate biti "nevaljali momak" ili potpuno slobodnog duha da je osvojite, ali probajte da eksperimentišete, pogotovo na početku veze.

Očajnik

Ovaj tip muškarca odlikuje previše emotivnosti (što je dobro), ali sa velikom dozom nesigurnosti i bez samopouzdanja. On sumnja u sebe i budućnost svog odnosa sa partnerkom ili prijateljima. 

Kao što muškarci ne vole nesigurne žene, tako ni većina žena ne žele šmokljana, koji nije dovoljno siguran u sebe već žele snažnog partnera koji zna šta hoće i sve čini da to i postigne. Ali ako se stalno žalite, pogotovo u početku veze, posumnjaće u vaše kvalitete i brzo će vas ostaviti.

POVEZANE VESTI

Petak 30.10.2015. 03:48
Uh sto me zaboole sta one vole a sta ne voleeeee! I nas niko ne pita sta volimo a sta ne volimo! Pravih zena vise nema, nazalost, ali cast izuzecima!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online