Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.06.2015.
17:12
menshealth.rs A

Da li spadate u tipove koje žene zaobilaze u širokom luku?

Ne ide vam baš za ženama? Možda spadate u neku od dole ponuđenih grupa. "Nađite" se i otkrijte šta to odbija žene kod vas.

zdravo.com.mk
Nešto je odbija...Budite iskreni sami sa sobom, pa otklonite "problem"

ŽENOMRZAC

Ovaj muškarac ne prikriva gorčinu koju oseća prema ženama. Na sastanku, on ne može previše da učini jer odiše negativnošću koja je krajnje odbojna ženama, na stranu što je za očekivati da će iznositi nepristojne i uvredljive komentare.

Ovo je jedini tip ponašanja na našoj listi koji predstavlja osobu kao beskompromisnu i velikog individualca.

Ukoliko shvatite da ste vi jedna on ovih osoba, preporučujemo vam da se zapitate zbog čega posmatrate žene na taj način. Ova osobina može više da govori o čoveku kojeg odlikuje nego o bilo kojoj ženi. Bez obzira na uzrok nastanka ovog osećanja u vama, morate se potruditi da ga promenite ukoliko želite da provedete duže vreme sa ženom koja ne mrzi sebe.

PAMETNJAKOVIĆ

Ova osobina odlikuje muškarca koji je sklon da donosi sud. Verovatno ne konzumira ni alkohol ni cigarete i ne ustručava se da drugima govori da slede njegov primer. Već tokom prvog sastanka je za očekivati da se oseti toliko slobodno da propoveda devojci i na taj način učini da se ona oseti nelagodno. Nijedna devojka ne želi da oseti da joj se sudi, pogotovo oko nebitnih stvari, i to još na sastanku. One će takav čin uvideti kao iritirajući i nepristojan.

Ukoliko ste takva osoba, možete sebi dozvoliti da propovedate ukoliko ste u vezi i to u okvirima umerenosti, ali dok ne dođete do te tačke u odnosu sa nekom ženom, zaista nije vaša stvar da joj ukazujete na njene loše navike.

AGRESIVAC

Ova osoba ima potrebu da svaki razgovor zasipa argumentima. Kada izvede devojku na sastanak, ona se oseća kao da je na debati, ima potrebu da se brani i na taj način oseća nelagodno. Konstantno raspravljanje je stresno, a vi svakako ne želite da vas osoba koju zavodite vezuje za stresno iskustvo.

Ako ste vi jedna od ovih osoba, pre svega, opustite se. Verovatno je razlog što imate potrebu da se raspravljate taj što ste nervozni ili nesigurni u sebe. Ako ste svesni da je to tako, najmanje što možete da uradite je da se pripremite pre sastanka i tako ćete znati koja pitanja treba da joj postavite. Neka to budu ona koja će se odnositi na nju jer će tako osetiti da je posebna i da vam je stalo do nje.

mondanite.net
Neki su prosto neodoljivi ženama

CICIJA

Nije potrebno previše objašnjavati zbog čega je ova osobina odbojna ženama. Prvih nekoliko sastanaka uvek moraju da ostave utisak bezbrižnosti i tokom njih morate željenoj osobi da pokažete da vam je stalo. Stoga, ne smete dozvoliti da se oseti kao da štedite na njoj. Nije neophodno da potrošite bogatstvo da biste ostavili dobar utisak, ali buket cveća ili odlazak u restoran će svakako učiniti da o vama razmišlja pozitivno.

BAHAT

Ovakav muškarac neće prikrivati činjenicu da u prisustvu svoje drage posmatra i druge žene. Nije mu strano da flertuje s konobaricama i da se hvali uspešnošću svojih prethodnih zavođenja. Ukratko, ovakva osoba nema poštovanja prema ženama.

Ne samo što će ovakvo ponašanje uticati razarajuće za vaš odnos, nego će učiniti da vaša devojka izgubi samopoštovanje. Ako biste se ovako ponašali na prvom sastanku, ostali biste bez šanse da je osvojite.

Možda vam nije stalo do devojke prema kojoj se tako ophodite, ali kada dođe situacija da se vaše ambicije promene, nikako ne smete biti bahati jer ćete propustiti priliku.

AROGANTAN

Ovakav muškarac ima veliki ego i često je vrlo neprijatan, ne samo prema devojkama već prema svima u okolini i svakoga doživljava kao lošijeg od njega.

Žene često obraćaju pažnju na koji način procenjujete ličnosti drugih osoba. Iako ste ljubazni prema njoj, biće joj značajno na koji način se odnosite prema drugim ljudima.

healthdepots.blogspot.com
Neke muškarce (njihovo ponašanje) je prosto nemoguće "svariti"

Ova osobina je takva da će je osoba koju odlikuje jako teško primetiti kod sebe, a još teže priznati da je poseduje. Onima koji su dovoljno samosvesni i spremni da budu iskreni prema sebi, savetujemo da pre sastanka ovu osobinu prikriju i daju ženi šansu da se oseti makar podjednako vrednom kao vi, jer nijedna od njih ne želi da se oseti poniženom.

PREDVIDLJIV

Žene ne vole predvidljive muškarce zato što već znaju kako će odreagovati u određenim situacijama. Ovakva osoba sledi rutine i pravila i, na primer, gotovo nikada neće iznenaditi devojku spontanim odlaskom na večeru.

Žene traže određenu dozu nepredvidljivosti kod muškaraca - žele slobodan duh. To je razlog zašto se kaže da žele pored sebe da imaju bad boy-a. To se ne odnosi na muškarca koji je loš prema njima, već na onoga koji poseduje određenu dozu nepredvidjivosti.

Zaista ne morate biti totalno nepredvidljivi kako biste je osvojili, ali pokušajte da unesete određenu dozu činjenja iznenađenja i na taj način je usrećite. Pozovite je i recite joj da želite da je vodite na neko posebno mesto koje ona voli.

PREVIŠE EMOTIVAN

Emocije su više nego poželjne u odnosu prema ženi, ali kao i sve u životu, i ne moraju biti u granicama normale. Muškarac koji je previše emotivan je često nesiguran i ima potrebu da mu se konstantno potvrđuje da je sve uredu u njegovom odnosu sa devojkom, prijateljima i na poslu.

Samopouzdanje i nezavisnost su veoma sexy kod muškarca. Većina žena traži jakog partnera na kojeg mogu da se oslone.

Ako ste muškarac koji poseduje ovu osobinu, potrebno je da znate da je sve u tajmingu. Stoga, potrebno je makar na početku odnosa odnosa zadržati potrebu za pokazivanjem emocija željenoj osobi. Kasnije, kada veza odmakne, moći ćete da ih emitujete koliko god želite, a da vaša devojka ne pomisli da ste slabić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online