Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 07.03.2015.
15:33
cosmopolitan.rs A

Žene, klonite se ovakvih muškaraca!

Pažljivo posmatrajte osobu sa kojim ste! Šta je to šta vam smeta, šta vam se ne sviđa? Da li je to jednostavno džemper koji je obukao ili njegovo narcisoidno ponašanje i ponižavanje? Zapamtite da nikog ne možete menjati (modne navike da) i da je bolje skloniti se na vreme, nego se ceo život kajati! Zato, otvorite širom oči i pogledajte ovih 7 tipova muškaraca i ponašanja koja nikada nećete moći da promenite i bolje je odmah da pobegnete što dalje.

forum.santabanta.com
Zapitajte se šta vam to smeta kod njega. Imajte na umu da postoje bitne ("nasilan je") i nebitne stvari ("po ceo dan bi gledao fudbal")

On sve kontroliše i ponaša se kao da je vaš vlasnik

Razmišljate da idete u bioskop, a on je već kupio karte? Ili uvek su vaši planovi ustvari njegovi planovi, imate zaista ozbiljan problem. Zapamtite da veza počiva na kompromisu, dogovoru i ljubavi,a  ne u naređenjima ili želje samo jedne osobe. Vaš izabranik nije vaš NADREĐENI, a vi niste njegov rob! Njegova reč ne mora bit ii poslednja i nijedna veze ne treba imati hijerarhiju. Vaše mišljenje i želje su podjednako važne! Ukoliko imate posla sa ovakvim muškarcem , predlažemo da prekinete na vreme, dok stvari ne postanu mnogo ozbiljnije. 

On je pravi narcis

Ukoliko je vaš dragi misli da je prepametan, neodoljiv i najzgodniji dokažite mu da je upravo sve to suprotno tako što ćete ga ostaviti pa neka bude u vezi sa svojom lepšom polovinom – sobom! Osobe koje imaju superiorno mišljanje i stalno to potenciraju i niko nije dovoljno dobar kao oni zapravo imaju neke dublje menatalne poremećaje koje ne treba vi da lečite. 

Ume da bude i nasilan...ponekad

Da budemo iskreni – jednom nasilnik, uvek je nasilnik. Ukoliko vaš dragi u toku svađe ima naviku da glasno viče, preti ili čak podigne ruku na vas, znate šta vam je činiti. Nasilje je čest problem u vezama i brakovima, a dame vrlo često se ne pridaju važnosti tome jer se nadaju da će se sve smiriti. Nažalost neće!

Drage dame, ukoliko primetite bilo kakvo (psihičko ili fizičko) nasilje odmah završite sa tom vezom! Vrlo često manipulišeManipulatori su osobe koje nikada, ali nikada ne brinu o vašim osećanjima ili potrebama, već isključivo o svojim! Zato, dame, širom otvorite oči jer ukoliko primetite da imate posla sa manipulatorom, kažite mu DOVIĐENJA!

Ne ispunjava obećanja (ne poštuje najobičniji dogovor)

Obećavao je da ćete izaći ovaj vikend, ali je potpuno zaboravio na to. Obećao je da će doći po vas u 8, ali se pojavio u 10. Obećao je da će vam vratiti pozajmljene pare, ali stalno smišlja nove izgovore…. Uh, umorili smo se i mi od čitanja ovih rečenica… Istina je da vas dragi obećava toliko toga da zapravo ponekad zaboravi šta je i obećao. Znate kako kaže stara poslovica: “Obećanje ludom radovanje”.

Ne možete da se oslonite na njega

Znate koja je najvažnija stavar u životu, a naravno i u vezi – POVERENJE. Osobe koje vam nisu od poverenja ne trebaju vam u životu, a još manje u vezi.

Nije ambiciozan i troši previše novca

Naravno da novac nije najvažnija stvar na svetu! Međutim, kvalitetna i prava osoba umeće da rukuje is a malo novca koje ima! Ukoliko primetite da vaš dragi nema ambicija da pronađe siguran posao, ili često troši novac na piće i drugare a dopišta da vi placate zajedničke račune ili njegove, imate posla sa jednom neodogornom osobom. Neodogovorno ponašanje oprašta se dečaku od 15 godina, ali ne i muškarcu koji treba da se brine o porodici.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online