Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.01.2015.
15:27
24sata.rs A

Volite ženskaroše? Ovo bi trebale da znate o njima...

Postoje muškarci koji su kao stvoreni za vezu, ali postoje i ženskaroši. Ponekad ih je teško razlikovati, pa otkrivamo par tajni koje će vam pomoći da prepoznate ženskaroša i bolje ga upoznate.

chacha.com
Oni su lepi, šarmantni i neodoljivi. Ipak, budite oprezne, ženskaroši su to...

Postoji razlika između ženskaroša i preljubnika

Postoje dve vrste muškaraca - ženskaroši i preljubnici. Jedne treba poštovati a druge prezirati.

Ženskaroši imaju seks sa velikim brojem devojaka ali su direktni i iskreni. Oni jasno stavljaju do znanja da svoju seksualnu glad žele da utole velikim brojem devojaka. Ovaj tip muškaraca ne krije da monogamija nije za njega. Uvek treba ceniti muškarca koji je iskren sa svojm promiskuitetnim željama pred ženom.

Sa druge strane, preljubnik ima seks sa drugim ženama zahvaljujući prevari. Oni se pretvaraju da žele da budu u dugornočnoj monogamnoj vezi sa jednom devojkom, ali duboko u sebi i dalje žele seks sa što više njih.

Većina muškaraca je verno onoliko koliko im to opcije dozvoljavaju

Ukoliko mislite da je neki muškarac zgodan, šarmantan i seksi, sigurno postoji na stotine drugih devojaka koje misle to isto. Žene će se bukvalno međusobno takmičiti kako bi one bile te koje će ga osvojiti. Takođe, ako je neki muškarac dobar u krevetu, i njegova partnerka to deli sa svojim prijateljicama, on će porasti i u njihovim očima. Možda će ga neka čak i poželeti da testira te tvrdnje. I na kraju, jako je lako biti veran jednoj ženi kada muškarac ima samo jednu ženu koja mu nudi regularan seks. Međutim, kada ima više devojaka koje mu nude seks, teško je ostati lojalan.

Devojka sa strane vrlo retko postane ona prava

Jednom kada sebi dozvolite da postanete njegova ljubavnica, postoji šansa da ćete samo to i ostati. Veliki broj žena naivno počinje vezu sa ženskarošem u ulozi ljubavnice, misleći da će vremenom stići do titule devojke ili supruge, ali to se retko dešava. Muškarci često za brak biraju žene koje ih podsećaju na njihove majke, a vas posmatra samo kao seksualni objekat, i to je to.

Ženskaroša ne možete menjati

Nemojte se zavaravati – ženskaroša ne možete promeniti u monogamnog dečka, ili čak muža. Jedino što možete da uradite je da ga pitate za planove, a ako je pravi ženskaroš, neće vas lagati.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online