Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
/

Podrška za Svjetlanu i dalje stiže

Za 25-godišnju nepokretnu samohranu majku Svjetlanu Kljajić iz Sključana kod Kozarske Dubice, posredstvom Redakcije "Vesti" stigla je donacija od 200 australijskih dolara koju su joj uputili Ljubica i Sretko Ivanišević iz Sidneja. Uz ovaj novčani prilog stiglo je i pismo u kome između ostalog piše:

Svetlana Kljaić
 

"Draga Svjetlana, primi mnogo toplih pozdrava i dobrih želja, kao i tvoja ćerkica Jovana. Daće bog da se digneš na svoje noge i potpuno ozdraviš. To ti od srca želimo."


Naravno, to nije prvi put da ovi dobrotvori pomažu mladoj nesrećnici, jer vrlo dobro znaju koliko joj je materijalna pomoć potrebna, baš kao i moralna podrška da jednog dana

Sledi uručenje

Novčani prilog Ljubice i Sretka Ivaniševića iz Sidneja, kao i toplo pismo, reporteri "Vesti" će uskoro uručiti Svjetlani Kljajić, i pri tom verno zabeležiti slikom i rečju kako napreduje njen oporavak i šta će reći u znak zahvalnosti svojim donatorima. A, o svemu tome, njeni dobrotvori, moći će da pročitaju u jednom od narednih izdanja našeg lista.

ponovo stane na svoje noge. Ipak, svesna je Svjetlana svog stanja, kao i ozbiljnosti bolesti koja je učinila nepokretnom pre punih pet godina, ali i činjenice da njen oporavak ne može doći preko noći. Zato čini sve što je u njenoj moći da stane na svoje noge. Da bi to postigla biće joj potrebno mnogo vremena, terapija, vežbanja i istrajnosti, jer je njena neurološka bolest veoma retka i lekari često nisu u potpunosti sigurni šta bi još mogli da joj preporuče, kako bi se što pre pridigla na noge.


I pored toliko godina koje su prošle, Svjetlana hrabro ide napred. Ima volje i želje da pobedi bolest koja je prikovala za postelju, kada je iznenada tokom trudnoće pala u komu. Uspela je da preživi, što mnogima nije pošlo za rukom, zbog čega se ubraja u medicinske fenomene. A, posebno što je kada se razbolela u komi rodila ćerku Jovanu. Ona joj je najveći motiv da se bori i ne posustaje kada je o oporavku reč. U tome su joj svesrdno pomagali plemeniti čitaoci "Vesti" obezbedivši sprave za vežbanje, potrebne lekove, novac za terapije, zbog čega će im Svjetlana biti večno zahvalna.
 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

POVEZANE VESTI

HUMANITARNI MOST U mislima dobrih ljudi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online