Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
/
Utorak 09.08.2011.
12:00
K. Savić - Vesti - Foto: A

Vaši smo dužnici čitavog života

Redovna pomoć Vlade Petrovića iz Pariza, rodom iz Topole, bila je od neprocenjive važnosti svih proteklih godina 38-godišnjem Aleksandru Čoliću iz Ljubesela, obolelom od ubrzanog starenja mozga.

PROSLAVIO 38. ROĐENDAN:
Aleksandar Čolić

Tako je i danas. Svaki put kada ovaj dobrotvor dođe u zavičaj, a to je veoma često, obavezno obiđe Aleksandra, što njemu neizmerno mnogo znači, baš kao i pomoć koju donosi, a to su lekovi bez kojih Aca ne može nijedan dan. Ali, kao po nepisanom pravilu, Vlada Petrović neizostavno daje i novčani prilog, ovog puta od 3.000 dinara.

- Šta da kažem za Vladu, više ni sama ne znam, osim da je to čovek ogromnog srca. Potvrdio je to bezbroj puta do sad, baš kao i pre neki dan kad nam je doneo po četiri kutije leka "coenzym q10" od 100 mg i "buspara" od 10 mg. Toliko je učinio za mog sina i nastavlja da čini da više ni ne pomišljam da bi na bilo koji način mogli da mu se odužimo. Aca je veoma usamljen i zato mu Vladine posete i topli razgovori neizmerno prijaju, jer mu pokazuju da nije zaboravljen i da ima nekog ko je voljan da mu posveti svoje dragoceno vreme - rekla je Ljiljana Čolić, koja leti radi za nadnicu, a zimi čisti tuđe stanove i neguje nepokretne bolesnike kako bi ona i njen sin imali za ono najosnovnije.

POZIV DONATORIMA

 

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Već sutradan, ponovo nam se javila ova nesrećna mati sa novom lepom vešću. Razlog tome je prispeće novčanog dara od 2.000 dinara Aleksandrove dugogodišnje dobrotvorke Dane Vacev iz Minhena, rodom iz Dimitrovgrada. Ova žena dobrog srca, zajedno sa ćerkama Emanuelom i Dijanom, na taj način je Aci čestitala rođendan koji je skromno proslavio 1. avgusta u krugu porodice.


- Ovim lepim gestom, Dana je mom sinu ulepšala dan i učinila ga posebnim. Iako smo se ovoj divnoj ženi već zahvalili u telefonskom razgovoru, osećamo dužnost da to učinimo i posredstvom "Vesti". Dovoljno je što nas se veoma često seti i telefonom pita kako smo, pa da joj budemo dužnici - kaže Liljana Čolić.

POVEZANE VESTI

HUMANITARNI MOST Praznik za oči i dušu
HUMANITARNI MOST Daruju kad je najteže
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online