Subota 27.11.2010.
08:49
Tanjug

Danas zatvaranje autoputa Beograd - Novi Sad

Autoput Beograd - Novi Sad će biti potpuno zatvoren od 13 do 14.30 časova
 

Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje korišćenje alternativnih pravaca: petlji "Novi Sad" i "Kovilj" ka Beogradu, petlje "Beška" ka Novom Sadu i puta Beograd-Ruma-Novi Sad, odnosno magistralnog puta M-22.2 od Beograda do Novog Sada.

Radovi će se izvoditi uz podršku patrola saobraćajne policije, navedeno je u saopštenju.

Radovi na raskrsnici Ibarske magistale i kružnog puta

Od danas u 14.00 sati do nedelje u isto vreme, zbog radova na popravci kolovoznog zastora, biće izmenjen režim saobraćaja na magistralnom putu M-22 (Ibarska magistrala), kod raskrsnice sa kružnim putem (R-251), saopšteno je danas iz "Puteva Srbije".

Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se na putu M-22 u zoni raskrsnice sa putem R-251 odvijati naizmenično, jednom saobraćajnom trakom, što će biti regulisano semaforom, navedeno je u saopštenju, u kojem se na vozače apeluje da obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima.

Radovi na autoputu E-75 na petlji "Vrčin"

U okviru redovnog održavanja, danas će se, u periodu od 22.00 sata do 05.00 ujutru, obavljati radovi na nivelaciji oštećenog kolovoza na naplatnoj rampi "Vrčin", na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Nišu, saopšteno je iz javnog preduzeća "Putevi Srbije".

Radovi će se obavljati i u nedelju i ponedeljak, u istom periodu, u oba smera. Radovi će biti izvođeni bez zaustavljanja saobraćaja i obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

"Putevi Srbiije" apleuju na učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima, navedeno je u saopštenju.

2024 © - Vesti online