Petak 26.11.2010.
16:14
Blic online

Survajver: Knezu preti izbacivanje

 Pronašao lažni tajni imunitet koji je napravio Edin
 

Prvi poraz ostavlja posledice na raspoloženje u “Bahandiju”. Goca je najviše uzbuđena zbog predstojećeg plemenskog saveta i komentariše da će glasati za Kneza. Čak iz sve snage zagovara tu ideju kod Katarine i Jelene. Ipak, sa muškarcima joj ne ide. U pokušaju da sazna za koga će glasati Toni i Miloš, nailazi na oprečne reakcije. Toni je samo objasnio da zna za koga će glasati, ali nije želeo da odgovori, dok je Miloš bio besan:

Vesna ponovo besna


Vesna Zmijanac je ponovo ostala bez cigareta i ne može da dođe sebi. Marko Bulat je, kao novi član Novog kraljevstva, prošao kroz zanimljivu igricu u kojoj je osvajio suhomesnate proizvode, sir i ajvar. Ali, Vesna je neutešna. Iz besa i nemoći, svađa se sa svima na ostrvu, a “sapatnici” joj gledaju kroz prste jer im je jasno da je nikotinska kriza i te kako teška.

- Ne bi trebalo da forsiraš nečije izbacivanje! - rekao je Miloš, a Goca je zaprepašćeno pokušala da objasni da joj to i nije namera.


I dok Goca kalkuliše i proračunava ko bi trebalo da ode, Knez je potpuno izdvojen iz ekipe, na tajnom ostrvu, u potrazi za imunitetom. Posle dugotrajne potrage Knez ga nalazi i pobedonosno likuje.


- Misija je završena! Verujem da će moje pleme postupiti fer i pošteno, i da će se iskristalisati put ka onome ko treba da bude izbačen - obrazložio je Knez koji ni ne sluti da je pronašao lažni imunitet...


Pobedničko pleme “Kasuko“ ima veće probleme. Ponovo su naišli na zmiju otrovnicu. Nikola deluje najzabrinutije i kaže da je katastrofa što im je prošla pored nogu, dok Andrej pokušava da je ubije:


- Bilo bi glupo doći u “Survivor” a ne videti ražu, ajkulu, zmiju ili majmuna! - objasnio je Andrej.

2024 © - Vesti online