Petak 26.11.2010.
06:41
thesun.co.uk

Berni Ekleston pretučen i opljačkan

Možda ih neće grejati dijamanti, ali grejaće ih ljubav: Fabijana Flosi (31) i Berni Ekleston (80)
 

Omaleni 80-godišnji milijarder nije imao nikakve šanse protiv lopova, koji su ga udarili i u glavu, zbog čega je Ekleston prebačen u bolnicu. Preplašena Fabijana (31) - advokat, sportski menadžer i model - mogla je samo da gleda kako kriminalci maltretiraju njenog 49 godina starijeg dečka.

Na sreću, Bernijeve povrede su bile lakše, pa se on odmah “vratio“ u sedlo. Policajci iz Skotland jarda su u akciji, ali lopovima još uvek nema ni traga ni glasa. Berni i Fabijana, inače, ostali su bez satova i nakita - jedan od ukradenih predmeta bio je i dijamantski prsten.

- Nema sumnje da je ovo bila pljačka uperena direktno protiv gospodina Eklestona, s obzirom da se zna njegovo poreklo i bogatstvo. Lopovi nisu pokazali nikakav obzir prema žrtvama i oni moraju biti što pre uhapšeni - rekao je jedan zvaničnik policije.

Težak život milijarderski

Berni Ekleston se prošle godine razveo od supruge Slavice (53), sa kojom ima dve ćerke - Tamaru (26) i Petru (21). Osim dela novca koji mu je ostao posle razvoda i niza nekretnina širom sveta, Berni je zadržao i 10 miliona funti vrednu porodičnu kuću u Čelsiju.

2024 © - Vesti online