Petak 26.11.2010.
05:11
news.com.au

Roditelji u očaju uskočili u oteti automobil i spasili bebu!

Snimak sa CCTV kamere

Sve se završilo srećno po mladu američku porodicu Ričmen - otac Aron (22) je uspeo da uskoči u automobil, nekoliko puta udari otmičara i natera ga u bekstvo, dok na videu koji je pred vama možete da vidite majku Melani (24), koja se uhvatila za jedan od prozora vozila, ali je morala da se pusti u jednom trenutku...

 

Ričmenovi su putovali iz Kolorada u Misuri, kad su kratko zastali da predahnu na jednoj pumpi u Kanzas Sitiju. Na snimku možete da vidite kako se lopov prikradao automobilu, kako seda u vozila i polako kreće. On verovatno nije ni znao da je pozadi, u sedištu za bebe, šestomesečna Samanta... Njeni roditelji su, na sreću, na vreme primetili otmičara i uspeli da spasu dete.

- Uspeo sam da uđem u auto i počeo sam da udaram lopova, vičući da mi je dete u kolima. Sve se dogodilo tako brzo... Morali smo da reagujemo, nije bilo vremena da razmišljamo da li je kriminalac imao oružje uz sebe. Da je uspeo da izađe sa parkinga, verovatno nikad više ne bismo videli naše dete - vidno potresen je ispričao svoju verziju priče Aron Ričmen.

Otmičar je, doduše, uspeo da izađe sa parkinga, ali ga je Aron u kolima uplašio, zbog čega je kriminalac ostavio automobil i pobegao. Policija još traga za njim.

2024 © - Vesti online