Petak 26.11.2010.
04:24
Vestionline

Najčuvenija kleptomanka Megan Foks

Veliki svetski prodajni lanci obično se otimaju oko toga ko će privući više poznatih ličnosti, jer je na taj način publicitet koji donosi veću zaradu zagarantovan. Međutim, to ne važi za "Val-Mart" koji je atraktivnoj glumici Megan Foks doživotno zabranio da kroči u njihove prodavnice, a razlog je tuba sjaja za usne vredna tričavih sedam dolara koju je Megan pre nekoliko godina ukrala na Floridi.

Zbog krađe po prodavnicama Vinona Rajder dospela je i na sud, a 2001. godine uhapšena je pošto je iz "Saks" prodavnice na Beverli Hilsu ukrala robu vrednu više od 5.000 dolara. Vinona je na kraju osuđena na tri godine uslovno i 480 sati društveno-korisnog rada.

Popularna pevačica Britni Spirs poznata je po tome što često proba odeću, obuče je i pobegne bez plaćanja, a posebnu naklonost gaji prema perikama, naročito onima iz seks šopova.

Pičiz Geldof, ćerka britanskog rokera Boba Geldofa, zna da ojadi londonske prodavnice odeće u seriji, a čak tri puta je optužena za krađu. Ko zna koliko još puta prodavci nisu želeli da "dižu frku".

Zvezda MTV "rijaliti šou" programa Stefani Prat, zajedno sa drugaricom, ukrala je iz prodavnice "Nojman Markus" u Honoluluu odeću vrednu 1.300 dolara. Partnerke u krađi su ubrzo uhapšene, a puštene su na slobodu pošto su platile kauciju od 15.000 dolara svaka.

2024 © - Vesti online