Četvrtak 25.11.2010.
20:28
J. L. Petković - Vesti

Lakše do posla

Jedno od rešenja za njih je Sajam praksi, koji se je danas otvoren, a održava drugu godinu za redom u hali 5 Beogradskog sajma, u organizaciji Kancelarije za mlade grada Beograda.

Praksom lakše do radnog mesta...
 


- Mladima u našoj zemlji neophodna podrška u pronalaženju mogućnosti za sticanjem prvih profesionalnih iskustava, što je pre svega osnovni cilj Sajma, koji će i ove godine mnogima pružiti mogućnost da steknu radno iskustvo u željenim kompanijma i upoznaju način funkicionisanja firmi koje pri kasnijem traženju posla predstavlja veliku prednost, izjavio je Kosta Andrić, direktor Kancelarije za mlade.


Očigledno su i kompanije prepoznale potencijal sajma, koji nosi slogan „Početak tvoje karijere“, jer se više od stotinu, kako domaćih tako i stranih, odazvalo pozivu i ponudilo praksu za oko 1.000 mladih ljudi.

Da bi svoje prvo radno iskustvo stekli kao revizori, bankari, ugostitelji, advokatski pripravnici, kuvari ili psiholozi, u nekim od najprestižnijih kompanija - “Telenor”, „Comtrade", "Henkel", “Fiat”, "Nelt", "Socjete ženeral", "Leo Burnet" ili "Simpo", sve što je potrebno jeste da posete sajam, koji je otvoren i sutra.

U vreme trajanja „Sajma praksi“, ulaz je besplatan za sve posetioce Beogradskog sajma.

2024 © - Vesti online