Četvrtak 25.11.2010.
12:23
Press

Mitrović slavio do zore!

Proslavio novi poslovni uspeh Željko Mitrović


Pored Lukasa, za odličan štimung bile su zadužene najpopularnije „Zvezde Granda" Rada Manojlović, Bane Mojićević, Darko Lazić, Milica Todorović, ali i srpske pop zvezde Marija Šerifović, Tijana Dapčević, Željko Samardžić i Saša Kovačević. Žurki je prethodio koktel, koji je upriličen u hotelu „Holidej in" u Skoplju, na kom su prisustvovala eminentna imena makedonskog javnog života.

Vidno raspoložen, vlasnik „Pink medija grupe" Željko Mitrović popeo se u jednom trenutku na binu izražavajući zadovoljstvo zbog ulaska njegove kompanije u Makedoniju, a zatim se pridružio bendu „Folk haus" svirajući na bas gitari posle čega je nagrađen ovacijama prisutnih.

Pinkove voditeljke Sandra Obradović i Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, uživale su u društvu kreatora Bate Spasojevića đuskajući uz brojne hitove. Najveselija je bila Tanja Vojtehovski, koja je veče provela u separeu sa glavnim producentom „Farme" Predragom Pavlovićem Bakijem i njegovom suprugom, voditeljkom Natašom Stojčević, koja je pokazala svoju vitku liniju iako je prošlo samo šest meseci od kada se porodila.

Svojom pesmom goste je razgalila i čuvena Esma Redžepova, a proslava je trajala do ranih jutarnjih časova.
 

Svilaru pozlilo na žurki, hitno operisan u Skoplju!

 

Operisao slepo crevo: Dušan Svilar

„Zvezdi Granda" Dušanu Svilaru, koji je došao sa producentom „Granda" Žikom Jakšićem da podrži otvaranje Pinka u Makedoniji, iznenada je pozlilo oko 22 sata, tokom žurke.

 

Pevač je sedeo za stolom sa svojim kolegama kada je osetio jak bol u stomaku. Prisutni su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja ga je prevezla u privatnu bolnicu gde su lekari posle pregleda ustanovili da se radi o jakoj upali slepog creva. Svilar je urgentno operisan i trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege. On se sada oseća dobro i za koji dan će biti prebačen u Beograd.

 

- Hvala bogu, sve je proteklo u najboljem redu. Operisan sam u privatnoj bolnici. Čim me je jako zaboleo stomak, znao sam da nešto nije u redu i da je najverovatnije u pitanju slepo crevo.

2024 © - Vesti online