Četvrtak 25.11.2010.
14:46
Alo

Travolta dobio sina

Roditelji po treći put: Džon Travolta i Keli Preston

„Oduševljeni smo zbog novog člana porodice. Mama i beba se osećaju odlično“, navodi se u saopštenju porodice.


Bendžemin je na rođenju imao nešto preko četiri kilograma.


Keli je nedavno izjavila kako se predivno oseća u trudnoći i da joj nije nimalo teško, jer uopšte nema jutarnju mučninu.

Džon i Keli imaju ćerku Elu, koja ima 11 godina. Par je pre nepunih godinu dana preživeo veliku porodičnu tragediju. Tokom odmora na Bahamima, u januaru 2009, preminuo im je sin Džet (16). Posle niza spekulacija, autopsija je pokazala da je Džet, koji je bolovao od autizma, imao smrtonosni napad epilepsije.


Nedoumice u vezi sa smrću Džeta Travolte još nisu razrešene. U medijima se provlači pitanje da li je njegov otac indirektno kriv za smrt sina. Naime, Travolta je pripadnik sajentološke crkve i zbog verskih ubeđenja nije dozvoljavao lečenje sina. On i njegova supruga Keli su prihvatili sajentološko uverenje, po kome su ljudi besmrtna duhovna bića i zabranjuje se uzimanje bilo kakvih lekova.


Gostujući u emisiji Larija Kinga, Džon i Keli su saopštili da im je sajentološka crkva napravila program detoksikacije koji pomaže njihovom sinu, kao i da su odlučili su prihvate takav način lečenja umesto klasične medicine. Na Bahamima je potom uhapšena i tročlana grupa koja je pokušala da uceni Travoltu sa 24 miliona dolara, kako ne bi objavili detalje smrti njegovog sina.

2024 © - Vesti online