Četvrtak 25.11.2010.
06:39
Vestionline

Silovao ćerku 30 godina i s njom ima 10 dece!

Nesrećna žena trpela je očevu torturu 30 godina

- Optuženi je porekao sve optužbe, ali DNK testovi su već potvrdili očinstvo - izjavio je sudija Virgilio Palud na lokalnom radiju.


Njegova ćerka, koja je danas 43-godišnjakinja, tvrdi da ju je otac silovao od 13. godine života u porodičnom domu u selu Nikanor E. Molinas, mestu 600 kilometara severno od Buenos Ajresa.


- Slučaj je gori od onog koji se dogodio u Austriji - ističe Palud, podsećajući na užasne zločine Jozefa Fricla, osuđenog 2009. na doživotnu kaznu zatvora zbog silovanja ćerke tokom 24 godine, a s kojom je imao sedmoro dece.

Monstruozni Fricl je jedno dete i ubio, izjavivši posle svega da se ne kaje. U argentinskom slučaju otac nije ubijao decu, ali je jedno od njih već umrlo.

Ćerka žrtva, čiji identitet nije objavljen, ističe da je na prijavljivanje oca čekala tako dugo jer joj je pretio. Ona je zato iskoristila priliku kada je 62-godišnji muškarac uhvaćen zbog krađe stoke.

Ovo je drugi ovakav šokantan slučaj koji otkriven u Argentini u poslednjih par godina. Prošle godine je slučaj “Čudovišta iz Mendoze“ strašno potresao Argentinu - tada je 67-godišnji muškarac optužen za silovanje jedne od svoje tri ćerke, s kojom je imao sedmoro dece.

2024 © - Vesti online