Sreda 24.11.2010.
17:03
Vestionline

Fenerovi milioni otišli Ceci?

Naime, tiražni list "Hurijet" na naslovnoj strani prenosi priču o sumnjivom transferu Nikole Lazetića iz Obilića u Fenerbahče iz Istambula. 

Turcima je sve sumnjivo

Kako prenosi turski list, Nikola Lazetić je u junu 2006, godine prešao iz Obilića u Fenerbahče za šest miliona nemačkih maraka. Sadašnji fudbaler Vojvodine je prve sezone bio standardan u prvom timu, ali je naredne bio rezerva i malo je igrao. Već 2002. godine je nekadašnji kapiten Zvezde kao slobodan igrač prečao u italijanski Komo.

"Hurijet" piše da je supruga pokojnog Arkana od tog transfera u svoj džep stavila tri miliona maraka. Na Cecinu dušu turski mediji stavljaju i transfer Milana Obradovića iz Obilića u Spartak iz Moskve 2001. godine u kojem je Ražnatovićeva postala bogatija za oko jedan milion dolara.

Prema za sada nezvaničnim informacijama folk pevačica i nekadašnja direktorka FK Obilić tereti se da je zloupotrebom službenog položaja prisvojila četiri miliona nemačkih maraka i oko tri i po miliona američkih dolara. Sama Ceca je rekla da je o ovim optužbama čula iz medija.  

Ceca na naslovnoj strani, ali ne zbog koncerta 

2024 © - Vesti online