Utorak 23.11.2010.
22:52
Vestionline

Stanojević: Šahtjor je klasa!

Partizan je poražen od Šahtjora sa 3:0 u petom kolu Grupe H Lige šampiona i tako i dalje ostao bez bodova u ovom takmičenju.

"Mogu samo da kažem da je Šahtjor pokazao veliku razliku u klasi. Držali smo se do 55. minuta, a posle je samo bilo pitanje kako će rezultatski da se završi meč. Ova utakmica i igranje u LŠ bili su velika škola za nas, ali očigledno je da nam u svakom meču protivnik daje bar jedan lak gol, dok mi uvek teško dolazimo u šanse", kazao je trener srpskog šampiona.

Srpskog šampiona u poslednjem kolu, 8. decembra čeka gostovanje Arsenalu u Londonu.

"Pre početka takmičenja rekao sam samo da bi mi bilo žao da završimo s nulom. Sada nam predstoji gostovanje kod Arsenala, koji je u poslednje dve utakmice na svom terenu dao 11 golova. Probaćemo tamo da spasimo čast", dodao je Stanojević.

Mladi stručnjak smatra da klubu poput Partizana trebaju još bolja pojačanja kako bi mogao da ostvari neki bolji rezultat u Evropi.

"Trebaju nam zaista kvalitetna pojačanja. Ne baš ona koja dovode šahtjor i Arsenal, ali veća ulaganja u kvalitetna pojačanja. Tek tada bismo imali šansu da odigramo izjednačeno sa jakim rivalima", rekao je Stanojević.

Kapiten "crno-belih" Mladen Krstajić kaže da je njegova ekipa igrala dobro protiv Šahtjora, ali samo prvo poluvreme.

"Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, ali presekao nas je onaj nesretni slučaj i lako primljen prvi gol...tada je sve palo u vodu. Na žalost, na kraju smo se od naših navijača u Beogradu ovim debaklom. Sada prvo treba smiriti strasti, koncentrisati se na naredne dve utakmice u domaćem šampionatu odraditi kako treba. što se tiče Arseenala, sigurno da ćemo dati maksimum i protiv njih i da se nećemo predati do kraja u ovom takmičenju", rekao je Krstajić.

2024 © - Vesti online