Utorak 23.11.2010.
13:19
Kurir rs

Goca Božinovska poklonila ćerki silikone!

Grudima do zvezda! I to veštačkim.


Silikoni su odavno svetski trend, ali retko se, bar u našim krajevima, dešava da ih mama pokloni ćerki! Međutim, Goca Božinovska želela je da pre Srbije „uđe u Evropu“, pa je svojoj mezimici Jeleni poklonila upravo silikone, i to neposredno pred početak takmičenja za „Zvezde Granda“.

- Kad je Jelena izrazila želju da ugradi silikone, Goca je insistirala da prvo razmisli o svemu, što je Jelena i učinila, ali odluka je pala. Mama i ćerka su posetile jednu poznatu kliniku za plastičnu hirurgiju, iz koje je Jelena izašla s poprilično uvećanim poprsjem - otkriva naš izvor blizak pevačici.

U međuvremenu, i usne Jelene Vučković, koja je, da podsetimo, plod Gordanine ljubavi s kompozitorom Radetom Vučkovićem, došle su do izražaja, pa se spekuliše da su i one povećane hirurškim putem.

- Logično je da Jelena ima velike grudi, pa na mene je, nije na komšinicu! Svi redom je pitaju za silikone, a dete je prirodno - rekla nam je Božinovska.


Njena naslednica nije želela da govori o svojim oblinama.

- Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem vaše navode, jer mi „Grand produkcija“ ne dozvoljava da sada dajem bilo kakve izjave - kazala je Jelena.

I dok majka i ćerka usaglase stavove, nama ostaje da gledamo slike. One ionako govore više od reči!

2024 © - Vesti online