Ponedeljak 22.11.2010.
19:04
Tanjug

Hemofarm želi novu pobedu u Evrokupu

Zahvaljujući pobedama protiv Bešiktaša u Evrokupu i Nimburka u NLB ligi Vrščani su znatno podigli samopuzdanje, a idealnu atmosferu donekle kvare povrede nekih igrača.


U tim će se, istina, vratiti oporavljeni Bojan Krstović, ali će Mustafa Abdul Hamid morati da propusti duel sa Asvelom. Kapiten Miljan Pavković će ponovo igrati pod blokadom, Boris Savović i dalje ima problema sa tetivom na nozi, a Ivan Maraš sa zglobom.


"Napravili smo fenomenalan rezultat u Istanbulu, ali ta pobeda bi izgubila značaj ako ne pobedimo Asvel. Jesmo pritisnuti povredama, ali svim srcem želimo da nastavimo pobednički niz, jer je izuzetno važno da zadržimo prednost domaćeg terena", rekao je Savović.


Krilni centar Hemofarma smatra da je Asvel veoma dobra ekipa, za koju igra bivši član "farmaceuta" Nebojša Bogavac. Pored njega, u timu su trojica Amerikanaca, kao i Hrvat Andrija Zižić.


"Asvel je iskusna ekipa. Imaju nekoliko kvalitetnih stranaca, a stil igre dosta podseća na američku košarku, sa brzom tranzicijom, puno šuteva i igrom jedan na jedan", kaže Savović i dodaje da njega i njegove saigrače neće zavarati poraz Asvela u prvom kolu na svom terenu protiv Getingena.


Utakmica Hemofarm - Asvel na programu je u utorak od 18 časova. 

2024 © - Vesti online