Utorak 24.11.2009.
12:07
E. V.

Marko Jarić: Valentina će biti pravoslavka

Prelepa brazilska manekenka insistirala je da se porodi prirodnim putem, a njen suprug se ni za tren nije odvajao od nje.

Srećni roditelji: Marko Jarić i Adrijana Lima

"Još sam u totalnom emotivnom haosu. Beba je došla na svet ranije nego što smo očekivali. Prisustvovao sam porođaju i to je bio neverovatan osećaj, neopisiva smesa emocija, nešto što se ne može opisati rečima dok se ne doživi", rekao je Marko Jarić za "Stori".

Prelepa devojčica je nasledila najlepše osobine od njih dvoje.


"Rodila se sa crnom kosicom, ima prelepa usta na majku, mislim da je sve najlepše "pokupila" od nas. Ime Valentina odabrali smo još pre nekoliko meseci. Ja sam iz Srbije, Adrijana iz Brazila, živeli smo u Italiji i Francuskoj, trenutno smo u Americi i želeli smo neko internacionalno ime."

Rođenje ćerke, prema sopstvenom prizannju, iz korena je promenilo njegov život.


Bebu štite od paparaca

"Ne želim da beba postane predmet paparaco snimatelja, tako da ćemo se truditi da je maksimalno zaštitimo. Sigurno je da prvih nekoliko nedelja nećemo izlaziti iz stana. Još uvek nismo odlučili gde ćemo živeti, za sada smo u Njujorku i ostaćemo u Americi tokom moje igračke karijere. Oboma su nam karijere vezane za SAD, pa ćemo najverovatnije biti na relaciji Majami-Njujork", kaže Jarić.

"U momentu kada se rodila shvatio sam da sve što sam napravio u životu i karijeri, nijedan uspeh ili medalja, ne može da zameni ovaj osećaj. Ne znam kakav ću biti otac, to će vreme pokazati, ali ona mi je već osvojila srce."

Valentina će sigurno biti krštena u pravoslavnoj crkvi, a da li će posle biti krštena i u katoličkoj, to ćemo još videti. Mada o tome nismo razmišljali, jer nije bilo vremena. Ovih dana samo razmišljam o osećanjima kojima sam obuzet.


Iako je u njihov dom u Njujork doputovala Adrijanina majka iz Brazila, a angažovane su medicinska sestra i dadilja, prelepa manekenka insistira da sama brine o bebi. On očekuje da u Ameriku iz Beograda uskoro stignu i njegovi roditelji Leposava i Srećko Jarić.


"Očekujem njihov dolazak za nekoliko dana. Valentina je malo požurila i sve nas iznenadila. Adrijanina mama je sticajem okolnosti stigla pre porođaja i ispostavilo se da je došla baš na vreme."

2024 © - Vesti online