Sreda 17.11.2010.
14:34
Vestionline

KEK isključio pa uključio struju ''KiM radiju''

Pokušaji zaposlenih u KiM radiju da dobiju objašnjenje od nadležnih u KEK nisu uspeli, jer niko od službenika nije želeo da govori srpski, javlja KiM radio

Petočlana ekipa radnika Kosovske elektroenergetske koropracije (KEK) isključila je KiM radiju struju, u vreme trajanja informativne emisije oko 9:40 sati bez prethodne najave, opomene i upozorenja, navodi se u izveštaju.


Radnici KEK koji se nisu predstavili imenom i prezimenom su nakon isključenja struje i završetka informativne emisije novinarima ponudili potvrdu o isključenju uz obrazloženje da postoje "velika dugovanja".


Molbu novinara da sačekaju nekoliko minuta na dolazak nadležnih na radiju koji će im na uvid predati potvrdu o redovnom plaćanju električne energije, pošto se obaveze uredno izmiruju od započinjanja naplate i dobijanja računa, oni nisu prihvatili, a potom su promenili iskaz rekavši da je reč o "nekom preskočenom računu iz 2009. godine".


Uz drsko ponašanje i viku, ostavili su u hodniku potvrdu o isključenju u kojoj piše "potrošač se isključuje zbog neplaćenog duga od 134 evra", bez objašnjenja za koji period.


Pokušaji zaposlenih u KiM radiju da dobiju objašnjenje od nadležnih u KEK nisu uspeli, jer niko od službenika nije želeo da govori srpski, javlja KiM radio.

2024 © - Vesti online