Sreda 17.11.2010.
10:41
Vestionline

Mesi: Nikad neću otići sa Nou Kampa

Mesi (23) je u ekipu sa "Nou Kampa" stigao pre 10 godina

"Prošao sam kroz mnogo teških trenutaka, a kada se tako nešto desi logično je da vam nedostaje porodica. Međutim, nikada nisam pomislio da napustim Barselonu. Znao sam da sam ja taj koji je odlučio da ovde dođe i da se bori za svoj san. Imao sam sreće, jer sam vrlo mlad debitovao za A tim. Čim sam počeo da igram u prvom timu, sve se promenilo. Barselona je moj dom. U Barseloni sam uvek imao sve što sam mogao da poželim. Od omladinske selekcije do danas imao sam podršku kluba i nikada nisam poželeo nešto drugo", rekao je Mesi.

Argentinac je prošle sezone za Barselonu postigao 34 gola u Primeri.

"Biće to duga i teška sezona. Znamo da je Real jaka ekipa i znamo da je u Ligi šampiona svaki tim teško pobediti. Međutim, mi moramo da mislimo na našu igru, a ne na druge klubove. Želja za pobeđivanjem nije umanjena kod mene činjenicom da sam već osvojio dosta toga", naveo je fudbaler Barselone.

On je istakao da želi da osvaja trofeje i sa reprezentacijom.

"U Barseloni smo zajedno cele sezone, dok je u reprezentaciji teže. Trener mora da pokuša da nametne određeni stil igre i da sastavi tim za kratko vreme. Jednostavno nema vremena za rad, ali se nadam da će Serhio Batista u tome da uspe. Bio sam srećan da radim s Maradonom, a sada sam srećan s Batistom. Nije na igračima da odlučuju ko će da bude selektor. To je na Savezu. Želim da u dresu Argentine pružam dobre partije, kao što igram za Barselonu", naveo je Mesi. 

2024 © - Vesti online