Utorak 16.11.2010.
11:34
Vestionline

Ivanović: Pobedićemo ako se ne uplašimo Grobara

Dušan savetuje svoje igrače da ne obraćaju pažnju na tribine

Ivanović smatra da protiv "crno-belih" u Beogradu prvo treba smiriti vatrene Grobare, pa onda očekivati trijumf.

"Vrlo je bitno da naši igrači ne obraćaju pažnju na atmosferu u Pioniru, već da probaju da se opuste i uživaju u tom događaju. Pred put smo trenirali u punom sastavu, sa Muslijem, Rančikom i Hejslipom, koji još uvek ima povredu skočnog zgloba i verovatno neće igrati u Beogradu. Partizan nikada nije imao velika imena, ali tu su uvek mladi igrači koji su pravi fajteri i željni dokazivanja. Zato je ovaj meč za nas idealna prilika da testiramo karakter, zrelost i mentalnu snagu", izjavio je Ivanović.

Partizan i Kaha u prethodna četiri kola imaju po dve pobede i dva poraza i duel u sredu je od velike važnosti za oba tima u borbi za plasman u Top 16. 

Peto kolo Evrolige i meč Partizana i Kahe Laboral igra se u sredu od 20.45 sati.

Bjelica ne želi da se sveti Partizanu

"Svestan sam da u dresu Crvene zvezde nisam imao mnogo uspeha protiv Partizana, odnosno da je moj tim češće gubio nego dobijao, ali nisam nešto u fazonu da se svetim crno-belima... Profesionalac sam i pokušaću da pristupim tom meču kao i svakom drugom. Bitno je da pobedimo u Beogradu, a ne da ja postignem ne znam koliko poena. Normalno, ukoliko mi se ukaže prilika, učiniću sve što mogu kako bih pomogao svom timu da ostvari dobar rezultat" kaže Bjelica.

2024 © - Vesti online