Ponedeljak 15.11.2010.
16:40
Vestionline

KK Crvena zvezda isterana iz "Pionira"

Svestan dugova - generalni menadžer KK Crvene zvezde Mirko Pavlović

Košarkaši Zvezde, posle prve pobede u NLB ligi u nedelju nad Cibonom, sada moraju da treniraju u Sportskom centru "Kovilovo", gde su se i pripremali za novu sezonu.

Uprava hale "Pionir" i ranije je imala problema sa naplatama dugova ekipe koja ovu dvoranu koristi više od 30 godina. Ostao je dogovor da "crveno-beli" halu "Pionir" koriste samo za utakmice NLB lige.

Dug Zvezde prema "Pioniru" postoji niz godina, a kako se nezvanično saznaje, u pitanju je suma od 17 miliona dinara, koju nova uprava trenutno ne može da obezbedi s obzirom da se klub nalazi u teškoj finansijkoj situaciji.

Generalni menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović kaže da je klub "svestan dugova".

"Mi trenutno nemamo 17 miliona dinara. To je dug koji smo nasledili i mi ga kao Uprava priznajemo, kao i sve ostale dugove. Znam da je ekonomska situacija u zemlji teška, da 'Pionir' zbog našeg duga nije imao da plati grejanje. Hvala Sportskom centru Kovilovo, koji nam je u ovom teškom trenutku izašao u susret", rekao je za "Mondo" Pavlović.

U "Pioniru" će narednog vikenda biti odigran "večiti derbi" između Partizana i Zvezde, u kojem će crno-beli biti zvanični domaćini.

2024 © - Vesti online