Ponedeljak 15.11.2010.
14:37
Vestionline

Musli: Znam šta nas čeka u Pioniru

Dejan Musli

"Znamo dobro šta nas čeka protiv Partizana. Pogotovo smo Bjelica i ja upoznati sa atmosferom u "Pioniru" i naravno, naš trener Duško Ivanović. Neverovatan je fenomen Partizanovog domaćeg terena, tu su padali i Panatinaikos, Barsa, Makabi. I na našem parketu je odlična atmosfera, ali ne može da se poredi ništa sa navijanjem "grobara", rekao je Musli.

Trofejni član naših mladjih reprezentativnih selekcija je ove sezone iz FMP prešao u Kahalaboral i sada su se u Srbiju vraća za duel sa Partizanom u Evroligi.

"Samo da odigramo dobro u odbrani, sprečimo ofanzivni skok protivnika. Moramo maksimalno skoncentrisano da udjemo u meč, da smirimo njihovog šestog igrača, publiku i odigramo mirnu završnicu. Imamo iskusan tim, vrhunske pojedince, verujem da možemo do trijumfa, mada nas očekuje težak posao", dodao je Musli.

Inače, na blagajnama stadiona Partizan počela je prodaja karata za predstojeći meč 5. kola Evrolige koji košarkaši Partizan MTS-a igraju protiv španske Kahe Laboral u sredu 17. novembar od 19:45h u hali pionir. Crno-beli se nalaze na petom mestu na tabeli sa dve pbede i dva poraza.

2024 © - Vesti online