Subota 13.11.2010.
13:02
V. Tasić - Vesti

Era: Imam devojku od 19 godina!

Dođi da ti deka da bonu: Danijela Sremčević (19) i Era Ojadinić (63)
 

Devojka ima samo 19 godina i godište je njegovog najstarijeg unuka!
 

- Niti ću da se hvalim, niti ću da se krijem. Nisam ja sam izmislio da sam veliki švaler. O meni kruže razne priče, a kako lepo kaže naš narod - gde ima dima, ima i vatre. Ja sam sa Danijelom u divnoj vezi, odlično se slažemo, a strasti se razbuktavaju iz dana u dan - kaže Ojdanić.
 

Zar nije neukusno da čovek u sedmoj deceniji juri klinke?
 

- Draga moja, štos je u tome što ja njih ne jurim! Uopšte nema potrebe za tim jer jure one mene. Ne mogu da se spasem od devojaka, toliko je velika potražnja za mnom. Ne prođe dan da mi se neka ne nabacuje i ne pokuša da me osvoji...
 

Raščupao bih Bokija

Da li ste sa Danijelom proslavili uspeh na "Moravskim biserima"?
- Nismo još stigli da slavimo. Voleo bih da je ovih dana odvedem na more, da obiđemo moje apartmane i da tamo, uz miris mora, uživamo i slavimo. A onda bih da upadnem na "Farmu" i da raščerupam onog Bokija - iskren je Era.

Bez uvrede, ali šta to vide u vama?
 

- Znaš šta, to je tajna koju ni ja ne mogu da odgonetnem decenijama. Bezbroj mladih devojaka sam pitao šta to vide u mojim buljavim očima i zašto ne jure svoje vršnjake umesto mene. Uvek sam dobijao slične odgovore - da sam mnogo zabavniji i šarmantniji od njihovih vršnjaka, da sam pun pozitivne energije koja osvaja... Možda me i lažu, otkud znam, ali meni je lepo.
 

Kako vaše "ljubavne vragolije" komentarišu vaša deca i unuci?
 

- Nema šta da komentarišu. Znaju oni dobro kakav sam. Sem toga, nije njihovo da se mešaju u moje veze. Ne pada mi na pamet da sa njima diskutujem o svom ljubavnom životu. Ni ja se u njihove ljubavi ne petljam.
 

Zar se ne plašite da su te silne devojke koje vas jure možda s vama zbog novca?
 

- Nema teorije! Nijednoj ne bih dozvolio da se "grebe" o mene. Nisam cicija, svakoj ću da pružim sve što mogu. Ali, nisam ni "od juče" da ne bih prepoznao da je neka sa mnom iz interesa. Verovali ili ne, ali ja sam momak na ceni i još mi se nije desilo da me neka iskorišćava. Što se tiče Danijele, ona je devojka u sasvim drugačijem filmu od ovog našeg, estradnog.
 

Jure me devojke: Era Ojdanić

Priča se da njena majka i njenih osmoro braće i sestara nemaju ništa protiv vaše veze?
 

- Pojma nemam. To biste morali njih da pitate. Meni je važno samo njeno mišljenje....
 

Zar ne mislite da bi bilo prikladnije da budete sa nekom ženom u ozbiljnijim godinama?
 

- Ma šta imam da mislim? Jure mene i neke starije žene, mislim, dame u ozbiljnim godinama, vidim ih negde u daljini. Ali, od ovih mlađih ne mogu da mi priđu. One su mnogo brže i spretnije, pa lakše stižu do mene.

No, i sami znate da ovo nije usamljen primer u našem svetu. Činjenica je, doduše, da je Era sa razlikom od 44 godine rekorder, ali mnogi poznati muškarci sa ovih prostora - Bora Đorđević, Haris Džinović, Voja Brajović, Luis... su izabrali za partnerke i par desetina godina mlađe žene.

2024 © - Vesti online