Subota 13.11.2010.
04:21
pressonline.com

Ana Nikolić: Srbijo, izvini!

Ne brinite, ova fotografija Ane Nikolić je iskrivljena, niste pijani...
 

Pevačica je za beogradski “Pres“ rekla da joj je veoma žao zbog skandala sa policijom, nakon kojeg joj preti oduzimanje dozvole i do 90 dana zatvora!

- Veoma mi je žao zbog incidenta koji se dogodio! U pitanju je situacija koja se dešava svakodnevno - svakom mladom biću se desi da popije malo više i da ponekad ishitreno reaguje. Ali, to nije izgovor za taj incident, mnogo mi je žao što sam kao javna ličnost došla u tu situaciju. Naime, to nije u redu zato što imam dosta fanova i devojčica koje me vole i oponašaju. U tom smislu imam obavezu da im kažem da ne dozvole da se ovakve i slične situacije dogode i njima - apeluje Ana.

Da podsetimo, do incidenta je došlo kada je atraktivnu pevačicu, koja je upravljala "mercedesom ML", zaustavila saobraćajna policija i utvrdila da ima 2,03 promila alkohola u krvi. Kada su joj policajci rekli da napusti vozilo, Ana je počela da se svađa i nasrće na njih. Nikolićeva je rekla da je želela da zaštiti svog brata, koji je sa njom bio u automobilu.

- Bili su neprijatni prema mom bratu i ja sam malo grublje reagovala da ga zaštitim. Istina, nije trebalo da se mešam, što mi je i on sam zamerio. Sad je kasno za kajanje... - kaže Ana sa uzdahom.

Da bi se otreznila, u pritvoru je provela 11 sati. Sa njom je priveden i njen brat Marko.

- Prilikom našeg boravka u policiji svi su bili izuzetno ljubazni i korektni i zaista ne mogu da se požalim na bilo šta. Naravno da nije bilo prijatno, ali sve je za ljude - rekla je Ana za “Pres“.

Na pitanje da li se plaši kazni koje joj slede zbog kršenja zakona, Ana za “Pres“ kaže da će poštovati svaku odluku koju sud donese.

- Ne bih to komentarisala sada. Ovo je pravna država, a ja ću kao svaki običan građanin poštovati odluku koju sud donese. Šta bude, biće. Moji advokati su preuzeli ceo slučaj - rekla je Nikolićeva.

Ana se kobne večeri vraćala sa snimanja spota za novu pesmu “Džukelo", sa hit albuma “Mafija kafe". I ispadoše proročki stihove pomenute pesme: "... đavolu sam dušu prodala, kad sam staro vino probala".

 

- Proslavljali smo završetak snimanja spota, popili koju više i eto malera! I ja sam živ čovek, dešava se... Ali, nikad više sebi neću dozvoliti da se nađem u sličnoj situaciji. Bilo, ne ponovilo se! - zaključuje Ana.

2024 © - Vesti online