Petak 12.11.2010.
19:21
Vestionline

Milanović: Partizan i Mladost su iste snage

Mladost i Partizan u nedelju otvaraju novu evroligašku sezonu i tim povodom trener crno-belih Igor Milanović istakao je u petak da njegovi učenici neće imati imperativ pobede protiv zagrebačkih "žabaca".

"Ove sezone ćemo drukčije tempirati formu. Prošle godine smo zasijali u punom sjaju već na kontrolnom turniru 'Partizanove legende', a sada se nadam da ćemo kroz rad uspeti da iz meča u meč usavršavamo igru", rekao je Milanović.

On je naglasio da prvi susret u Evroligi ove sezone nema veliki rezultatski značaj, pogotovu što će se u prvoj fazi rivali sastati i u Beogradu.

"Mislim da smo Zagrepčani i mi po kvalitetu iznad druga dva učesnika C grupe - grčkog Olimpijakosa i španske Barselone", rekao je Milanović.

Dete Partizana Vanja Udovičić kaže da ne oseća neki emotivni naboj pred duel sa svojim bivšim timom. Kapiten srpske reprezentacije uoči ove sezone došao je u Mladost i pokazao da će biti veliko pojačanje.

Vaterpolisti Partizan-Raiffeisena su prošle sezone u najelitnijem takmičenju učestvovali na završnom turniru i osvojili su treće mesto na F4 Evrolige u Napolju pošto su u duelu poraženih polufinalista savladali hrvatski Jug posle petaraca sa 16:15.

Grupa A

Subota, 18h: Seged (Mađarska) - Vašaš (Mađarska)
Nedelja, 19h: Primorac (Crna Gora) - Jadran (Crna Gora) 

Grupa B

Subota, 19h: Budva (Crna Gora) - Vojvodina (Srbija)
Subota, 20.30h: Pro Reko (Italija) - Spartak (Rusija)

Grupa C

Subota, 13.15h: Barselona (Španija) - Olimpijakos (Grčka)
Nedelja,16h: Mladost (Hrvatska) - Partizan (Srbija)

Grupa D

Subota, 11.45h: Barseloneta - Eger
Nedelja, 17.20h: Jug (Hrvatska) - Primorje (Hrvatska)

2024 © - Vesti online