Petak 12.11.2010.
13:49
Vestionline

FSS ne želi da se žali

Huligani u Đenovi

Iako su se nakon izricanja presude predsednik FSS-a Tomislav Karadžić i svi njegovi poslušnici složili da je kazna prestroga i da ne odgovara realnom stanju stvari, danas su se na Terazijama nekako pokolebali te su odlučili da je bolje da ćute i trpe.

"Smatram da odluka nije dobra, posebno u domenu registracije utakmice službenim rezultatom 3:0 za Italiju, dok je ostali deo kazne donekle očekivan. Konačan stav daćemo po dobijanju detaljnog obrazloženja od strane UEFA", rekao je Karadžić nakon saznanjao visini kazne.

Međutim, FSS je danas saopštio da od žalbe neće biti ništa.

"Fudbalski savez Srbije neće uložiti žalbu...Odluka o prihvatanju izrečenih kaznenih mera usledila je posle detaljne analize iscrpno dostavljenog obrazloženja odluke od strane članova Kontrolne i disciplinske komisije UEFA, procene pravnog tima Saveza i niza konsultacija i razgovora obavljenih među čelnicima FS Srbije. Na osnovu toga, kao i tumačenja aktuelnih pravnih regulativa UEFA, zaključeno je da žalba ne bi imala pozitivne efekte", navodi se u saopštenju FSS.

Ništa to nije čudno jer se ipak radi o FSS i njegovim visokokvalitetnim kadrovima, ali je zanimljivo to što su se Irci žalili kod UEFA, a ne mi.

2024 © - Vesti online