Četvrtak 11.11.2010.
10:51
Alo

Putin Bušu: Moj je veći od tvog!

Putin i njegov crni labrador uvek zajedno

Prilikom susreta dvojice predsednika u bazi "Kemp Dejvid“ Putin je prozvao Buša rečima: "Moj je veći od tvog“. Naravno, Putin je mislio na svog psa koji je veći od Bušovog ljubimca. Buš je ostao zatečen ne obazirući se previše na tu opasku.

Posle nekoliko meseci usledila je uzvratna poseta i Putin je Buša primio u svojoj dači. "Iznenada se veliki crni labrador pojavio u sobi. Oči su mu sijale“, napisao je Buš.

"Vidiš. Moj pas je veći, jači i brži od Barnija“, nastavio je Putin sa prozivkama.

Bušov mali psić

Anegdotu sa Putinom Džordž Buš je ispričao i kanadskom premijeru Stivenu Harperu, koji mu je odgovorio: "Dobro je da ti je pokazao samo svog psa“.

Sličan, neposredan susret sa Putinovim psom, ženkom crnog labradora Koni, imala je pre nekoliko godina i Angela Merkel, kancelarka Nemačke. Putin je poznat po tome što goste prima u dači dok se Koni slobodno šeta. Koni na ogrlici ima i satelitski uređaj za praćenje kako se ne bi izgubila.

Šta to teta Merkel ima u krilu, pita Putinov pas

Buš se u memoarima osvrnuo i na svoj problem sa alkoholom. On navodi da je jednog dana shvatio da ljubav prema piću postaje jača od ljubavi prema supruzi Lori i ćerkama Dženi i Barbari, zbog čega je odlučio da prestane da pije. Priznao je i da je 1976. bio uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, a o tome nije želeo da priča u javnosti kako njegove ćerke ne bi krenule pogrešnim putem. Jednom je pijan pitao neimenovanu gošću na prijemu: "Kakav je seks u pedesetim godinama?“, dok su svi za stolom zanemeli.

2024 © - Vesti online