Utorak 09.11.2010.
15:14
Vestionline

Virus oborio Vidića i pola Junajteda

Srpski reprezentativac Nemanja Vidić, kao i Patris Evra, Dmitri Berbatov i Pol Skols, osetili su slabost na treningu, pa je ustanovljeno da su "zaradili" virus i to najverovatnije na gostovanju u Turskoj.

Ova nevolja došla je u nezgodnom trenutku jer drugoplasirani tim Premijer lige u sredu treba da igra gradski derbi na stadionu "Građana", pa menadžer Aleks Ferguson ima veliku dilemu koga da stavi u tim.

"Ne nalazimo se u zavidnoj situaciji. U ovom trenutku se prebrojavamo da vidimo ko će biti u stanju da stoji na nogama. Gigs je van tima, Nani je pod znakom pitanja, sumnjam da će moći da igra. Još neki igrači su zaraženi virusom i poslati su juče kući posle treninga. Zaista nemam nikakvu predstavu ko će da mi igra", izjavio je menadžer Mančester junajteda i dodao:

"Ovaj duel svi će pratiti sa posebnom pažnjom, jer je mančesterski derbi uvek predstavljao veliku stvar, iako ovakav naboj u vazduhu nije postojao pre 10 ili 15 godina. Ne postoji lepše zadovoljstvo od pobede u gradskom derbiju, a ovaj će biti neizvesan jer Siti ulaže velike pare u dovođenje igrača, i svake sezone je sve jači", dodao je škotski stručnjak, koji je i sam proveo nekoliko dana u krevetu zbog iste  bolesti koja muči njegove fudbalere.

Ovo mišljenje podelio je i kapiten "đavola" Nemanja Vidić koji je istakao da "građani" imaju poseban motiv da opravdaju velika ulaganja u ekipu.

"Pred duel sa Sitijem uvek vlada veliko interesovanje, ali sada je uzbuđenje još veće jer postoji i doza neizvesnosti, pošto su naše komšije napravile jako kvalitetan tim. Ovo je za njih velika utakmica i prilika da se dokažu i da opravdaju ogroman uložen novac. Kvalitet i fond igrača im je veliki, ali nije bitno kakva je forma, na ovakvim duelima je najbitniji momenat i ko će se bolje snaći u pojedinim trenucima", rekao je Vidić.

2024 © - Vesti online