Utorak 09.11.2010.
11:34
Vestionline

Roma dovodi Stefana Savića, Partizan demantuje

Mladi reprezentativac, koji je bio u trening kampu Arsenala (Englezi nisu hteli da plate 2,5 miliona evra za transfer), pre samo pola godine stigao je u Partizan iz BSK, a sada se govori da bi već mogao da napusti redove srpskog šampiona.

Prema pisanjima medija sa Apeninskog poluostrva, razgovori na relaciji Roma - Partizan prethodnih dana bili su intenzivni i u najskorijem vremenu bi moglo da dođe do realizacije transfera. Ipak, u Humskoj tvrde da pregovora nije bilo i da klub na Savića računa u budućnosti.

"Ne pregovaramo ni sa kim. Savić je letos došao u Partizan i kako stvari stoje, nema šanse da u januaru ode iz kluba. Trenutno se ne bavimo prodajom igrača, tako da nema razgovora o odlasku bilo kojeg fudbalera", tvrdi generalni sekretar Partizana Darko Grubor.

Reprezentativac Crne Gore od prvog dana u crno-belom dresu igra kao da ima u nogama bezbroj utakmica na superligaškoj sceni, iako je Mojkovčaninu ovu tek druga sezona u seniorskoj konkurenciji.

"Hoću prvo da ostavim trag u Humskoj po kojem će me pamtiti, pa tek onda za nekoliko godina da razmišljam o mogućem inostranstvu. Mlad sam igrač i nigde ne žurim", rekao je Savić.

2024 © - Vesti online