Ponedeljak 08.11.2010.
14:33
Vestionline

Jovanović: Protiv Prokoma mora bolje!

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović izrazio je nadu da će njegovi puleni protiv Prokoma igrati bolje nego protiv Makabija, i da će se videti napredak u meču četvrtog kola Evrolige.

"Nadam se da ćemo igrati mnogo bolje nego protiv Makabija. Prošlo je sedam dana, trebalo bi da se u igri i pristupu vidi pomak", rekao je Jovanović novinarima u Beogradu pred odlazak u Poljsku.

Partizan iz prva tri kola ima jedan trijumf, a Prokom sva tri poraza. Najveći problem Partizana je povreda Jana Veselija, za koga je Jovanović rekao da se oseća "mnogo bolje".

"Sada je mnogo bolje. Postoji velika verovatnoća da će bit u sastavu za sredu. Sada barem postoji mogućnost da bude u sastavu tima, koja do sada nije postojala", rekao je Jovanović.

Trener Partizana kaže da su Poljaci sigurno dodatno motivisani nedavnom odlukom čelnika Evrolige da im dodeli A licencu.


"Prokom dosta ulaže u ekipu i ima veoma stabilan budžet, zbog čega je verovatno i dobio A licencu. Igraju i jaku Baltičku ligu, a u domaćem prvenstvu uglavnom odmaraju najbolje igrače", rekao je Jovanović.

Najnovije pojačanje košarkaškog kluba Partizan MTS Amerikanac Džejms Gist kaže da je sjajno prihvaćen u Beogradu u da jedva čeka da sa "crno-belima" krene u seriju pobeda.

"Uživam u atraktivnim potezima, ali najvažnije je da ekipa pobeđuje. Učinak pojedinaca nije bitan, ali već posle nekoliko dana osećam se mnogo bolje. Saigraši su me lepo prihvatili i sjajno mi je u Beogradu. Samo da krene još i serija pobeda", rekao je za "Sport" Gist.

2024 © - Vesti online