Ponedeljak 08.11.2010.
11:03
Press

Lajkovac: Ljubavnicu nožem ubo 45 puta

Ubio je na radnom mestu: Osumnjičeni Goran T. i žrtva Jelica Radovanović

Goran T. došao je u subotu oko 13,40 časova u pekaru ''Petrović" u centru Lajkovca u kojoj je radila Jelica.

- Goran i Jelica su se najpre posvađali u pomoćnoj prostoriji, a potom i potukli. Goran je izvadio nož na preklop i izbo nesrećnu ženu po celom telu. Ona je od teških povreda preminula na licu mesta. Obdukcija je utvrdila da je na Jeličinom telu bilo čak 45 uboda nožem - kaže za Press izvor iz istrage.

Mladić, koji radi kao vatrogasac u Rudarskom basenu ''Kolubara", nakon zločina izašao je iz pekare i krenuo u pravcu doma zdravlja.

- Prolaznici su videli mladića da je sav krvav i da se tetura, pa su obavestili policiju. Lajkovački policajci su ga uhapsili nedaleko od mesta zločina. Na saslušanju u policiji, Goran je ispričao da je došao u pekaru kako bi se video sa Jelicom, ali da su se žestoko posvađali. U iskazu tvrdi da je u jednom trenutku doživeo prekid filma i da se ničega ne seća do trenutka kada je izašao iz pekare - kaže izvor i dodaje da su nakon hapšenja Goranu konstatovane lakše povrede grudnog koša koje je najverovatnije dobio tokom tuče sa Jelicom.

Motiv zločina koji je uznemirio Lajkovac i dalje je nepoznanica, ali je po svemu sudeći reč o neraščišćenim ljubavnim računima između njih dvoje. Rođaci i poznanici mladića koji nisu želeli da se predstave, tvrde da su Goran i Jelica bili u ljubavnoj vezi.

2024 © - Vesti online