Subota 06.11.2010.
14:27
Kurir

Slađana: Gogo, ukrala si mi pesmu!

Sukob tek sledi: Goga i Slađana
 


Goga Sekulić bi da na "Evrosongu" predstavlja Švajcarsku sa pesmom koju je Slađana Milošević otpevala davne ‘84. za potrebe jednog kanadskog filma do čije realizacije nije došlo!

I to nije sve. Numera „No, no, no“ proglašena je za hit godine samo godinu dana nakon Slađaninog izvođenja, a rok ikona tadašnje Juge za najbolju pevačicu.

Objavljena je i na kompilaciji „Metamorfoza“ iz 2002. u izdanju PGP-RTS.

Poslušajte kako je to radila Slađana Milošević:

Slađana je besna na mladu koleginicu što joj je ukrala pesmu, ali i na Marinu Tucaković i Futu Radulovića, koji su napisali tekst i muziku.

"To je moja pesma! Propozicije su takve da ne može na 'Evrosongu' da se izvodi numera koja je ranije izvođena. Ona mora da odustane od te pesme!", u dahu je poručila Slađana, ali nije imala odgovor na pitanje zašto je Marina dvaput prodala istu kompoziciju.

"Nismo još stupile u kontakt i razjasnile o čemu se radi. Zaista ne znam kako je došlo do toga da baš ta kompozicija bude ponuđena nekom drugom. Možda je ovo nedostatak poštovanja prema meni!", rekla je Slađana.

A evo kako zvuči i Goga Sekulić:

Na drugoj strani, Goga se previše ne obazire na prozivke. Tvrdi da ni po koju cenu neće odustati od pesme.

"Zaista ne znam da je pesma izvođena ranije i nisam je u životu čula! Bolje da me je nazvala i ponudila duet, pa da u tim godinama, zahvaljujući meni, postane svetski poznata zvezda i pojavi se na MTV", bocnula je Goga.

2024 © - Vesti online