Subota 06.11.2010.
13:49
Kurir

Bjelogrlić duguje za grejanje pola miliona dinara

Ne brine se za dugove državi: Bjelogrlić snima "Montevideo, Bog te video"
 

Prema podacima do kojih je "Kurir" došao, Bjelogrlić, koji završava snimanje filma i serije "Montevideo, Bog te video“, za grejanje u stanovima u centru Beograda duguje više od 4.000 evra.

Osim računa za grejanje, koji Bjelogrlić već dugo nije platio, polako mu se sabiraju i dugovanja za električnu energiju, pa tako poznati glumac u ovom trenutku duguje oko 20.000 dinara za "svetlo“. Izvor "Kurira" tvrdi da Bjelogrlić ne plća ni RTS pretplatu.

Milica Paunović, osoba zadužena za odnose s javnošću u "Infostanu“, nije mogla da potvrdi informaciju o Bjelogrlićevim dugovanjima za grejanje.

"Najveći dug za grejanje biće poznat tek naredne nedelje, s obzirom na to da je analiza podataka u toku. Međutim, čak i da su vaši navodi o dugovanju gospodina Bjelogrlića tačni, ja vam to, prema zakonu o zaštiti podataka ličnosti, ne mogu reći. Kad naša analiza bude gotova, mi ćemo samo saopštiti iznos koji najveći dužnik ima, ali nećemo dati privatne podatke - ime, prezime i opštinu u kojoj dužnik živi", rekla je ona

2024 © - Vesti online