Subota 06.11.2010.
13:28
Alo

Stojke i Bojana čekaju bebu!

Uskoro roditelji: Stojke i Bojana
 



"Bojana je pre nekoliko nedelja saznala za trudnoću, a vest je oduševila budućeg tatu Stojketa, kome se konačno ispunila davnašnja želja. Vladimir i Bojana već duže rade na tome da postanu tata i mama i na kraju im je trud urodio plodom", rekao je za „Alo“ izvor blizak ovom paru.
 

Stojke: Želim sina, a Bojana ćerku

 

Vladimir Stojković je u nekoliko navrata izjavio da bi on voleo da dobije prvo dečaka, ali se to kosi sa željama njegove drage, a i majke Kose. "Moja mama Kosa bi više volela da dobijemo devojčicu jer je čitavog života okružena muškarcima, budući da imam brata koji ima muško dete. Bojana isto želi ćerkicu, a ja bih više voleo da prvo dete bude sin, a drugo devojčica", rekao je nedavno Stojković.

"Kada je saznala da je u drugom stanju, Bojana je prvo saopštila Vladimiru i dogovorili su se da ne pričaju širem krugu ljudi dok ne prođe prvih nekoliko meseci, a i da vest ne bi došla do medija, jer je se oko Stojketa u poslednje vreme digla velika prašina", neveo je izvor lista.

Inače, u poslednje vreme Bojana Stojković je nagoveštavala lepe vesti pa je tako u intervjuu za magaziin „Story“ izjavila: "Nije vreme da se slikam gola, već da rodim dete, a ono je u planu već sledeće godine", rekla je pre nekoliko dana buduća mama.
 

Vladimir i Bojana upoznali su se pre četiri godine na Aerodromu "Nikola Tesla“ i odmah otpočeli ozbiljnu vezu. Venčali su se u Crkvi svete Ružice na Kalemegdanu 12. juna 2009. godine, a slavlje su uveličale mnoge Stojeketove kolege. Vladimirova tri godine starija supruga istetovirala je njegovo ime na podlaktici, a mediji su pisali o tome da je na istom tom mestu imala ime bivšeg dečka, pa ju je fudbaler nagovorio da to prepravi.

2024 © - Vesti online