Petak 05.11.2010.
10:25
Vestionline

Jovanović: Podlegli smo pritisku

On je istakao da su domaći košarkaši podlegla pritisku pred domaćim navijačima.

Vlada Jovanović

"Sve ekipe koje su dolazile ovde nisu se najbolje snalazile zbog atmosfere u Beogradu, ali izgleda da smo mi podlegli tom pritisku ovog puta. Bili smo bez realizacije do peto minuta utakmice, pritom smo 'rastrčali' Makabi, što je veoma opasno kada im dozvolite. Niti smo kontrolisali utakmicu kao što smo želeli, niti smo uspostavili unutrašnju kontrolu preko Džavaija, a kasnije nas ni šut nije služio. Nema opravdanja za ovakav rezultat i ovakav pristup. Nisam zadovoljan ni jednom sekundom naše igre. Probali smo i sa iskusnijom postavom, ali nismo odigrali onako kako smo zamislili. Ne bih da pominjem pojedince, ali nema igrača čijom sam partijom zadovoljan. Videćemo šta nam je činiti", rekao je Jovanović.

Trener Makabija David Blat pohvalio je navijače Partizana, ali je istakao da je njegov tim zasluženo trijumfovao u Beogradu.

"Da biste pobedili u Beogradu morate da igrate specifičnu košarku. Nivo naše odbrane bio je visok od početka do kraja utakmice, a sa nekoliko sjajnih šuteva uspeli smo da prelomimo meč. Iskreno, volim da igram u Pioniru zbog sjajne atmosfere. Iako ne mogu da kažem da smo se osećali 'kao kuće', moram da kažem da i mi imamo bučne navijače pa nam je bilo stvarno prijatno. Stvarno sam ponosan što postoje ovakvi ljubitelji košarke", rekao je Blat. 

2024 © - Vesti online