Petak 05.11.2010.
08:00
Vestionline

Šta sve rade slavni da bi bili lepi?!

Tim 'selotejpom' slavni proređuju odlaske pod nož, hirurzi tvrde kako pomlađuje do sedam godina, a u njegove pozitivne učinke kunu se Demi Mur i Dženifer Aniston.

Nešto jeftinija verzija sa sličnim učinkom je i flaster Frownies, koji je na tržištu oko 100 godina, a smatraju ga i alternativom Botoxu. Flaster se lepi na lice pre spavanja, poseban lepak na njemu zaglađuje sve neravnine na licu, a ujutro se budite s 'novim licem'.

Glumica Kejt Hadson od svoje majke, takođe glumice, Goldi Hon, naučila je trik za uklanjanje podbulosti, vrećica ispod očiju i tragova neprospavanih noći.

'Zvuči staromodno, ali zaista deluje. Mama mi je savetovala da napunim posudu ledom, umijem se ledenom vodom i natečenost nestaje u trenu', otkrila je Kejt.


Jedan od 'friških' hitova u ovom domenu je i regenerator za jačanje trepavica, koji obećava čvršće i duže trepavice.

Jeftinija opcija je dečji šampon, kojim se postiže sličan učinak za neuporedivo manje novca.

Neke zvezde na usne, ali i zube, nanose vazelin. Tanak sloj na zubima sprečava razlivanje ruža, a zube čini beljima i blještavijima, pa nemaju problema s celonoćnim naslikavanjem i neprestanim smeškanjem.


Kako bi imale zdravo i sjajno lice, slavne osobe, ne biste verovali, umivaju se sredstvom za smirivanje stomačnih tegoba.

No, definitivno najbolji prirodni način za zatezanje je kosa zavezana u visoki rep ili u punđu. To najbolje znaju Sara Džesika Parker i Madona, a takvom se frizurom postiže učinak 'podignutih' očiju i obrva.

2024 © - Vesti online