Četvrtak 04.11.2010.
15:13
Kurir rs

Era Ojdanić u vezi sa klinkom?!

Era sa novom devojkom
 

Stari "šmeker“ (već mu je 63 godine) uspeo je da zavede 19-godišnju studentkinju Danijelu Sremčević iz Barajeva. Bila je njegova muza na izboru za mis Oplenca, gde je ponela titulu najšarmantnije devojke. Od tada se pevač ne odvaja od svoje lepotice, a između njih se rasplamasala velika ljubav. Čak im ni razlika u godinama nije smetala, a Era je već upoznao i taštu!

- Danijela je slatkiš od devojke. Zaljubljen sam do ušiju, a to su primetili čak i moji prijatelji. Među nama vladaju žestoke simpatije koje su se veoma brzo rasplamsale iz lepog prijateljstva koje smo imali. Drago mi je što ima razumevanja za moje poslove, a ima priliku da i sama nauči mnogo od mene. Upoznao sam i njenu majku, koja me je lepo prihvatila - rekao je Era za list "Kurir".

Danijela, koja ima osmoro braće i sestara, nam je potvrdila da je u vezi sa Ojdanićem, i da njena porodica odobrava tu vezu.

- Moja majka je bila oduševljena kada je upoznala Eru. Još uvek nisam potpuno odlepila za njim, ali radimo na tome - izjavila je za Kurir Danijela, čija je majka, inače, „samo“ devet godina mlađa od potencijalnog zeta.


Bez starca nema udarca! A ni marketinga.

2024 © - Vesti online