Sreda 03.11.2010.
15:29
Vestionline

Mekarti hvali Milijaša

Nenad Milijaš najzad igra po ukusu menadžera Mekartija

"Kada smo ga snimali dok ga još nismo kupili, ovo je ono što smo videli. To sam želeo i to sam kupio, a to želim svake nedelje. Niko nema garantovano mesto i to što neki igrači dođu kao velika pojačanja, ne znači da će igrati. Nenad je zaslužio svoje mesto jer je poboljšao fizičku spremu i konačno je shvatio o čemu se ovde radi", rekao je Mekarti i dodao:

"Pričao sam sa njim i mislim da on nije shvatao koliko je teško privići se na tempo Premijer lige. Nemanja Vidić mu je rekao da je mnogo teže nego što on misli, a to se videlo i prošle sezone. Znao je da je to zbog toga što nije bio dobar. Vratio se ovde i radio je kao nikada do sada, dobio je mesto u timu i igrao je dobro".

Milijaš (27) je u engleski klub stigao prošle godine iz Crvene zvezde, a za Vulverhempton odigrao je 21 utakmicu u Premijer ligi i postigao tri gola.

"Kada dođeš među 'vukove', ti si u jednoj od ekipa iz donjeg dela tabele Premijer lige i tada se sve svodi na privikavanje na potpuno različiti mentalitet. To je teško i to i kažemo igračima kada dolaze. Kada dođeš iz Crvene zvezde, Anderlehta ili Marseja, ti si naviknut da budeš među najboljima u svojoj zemlji, naviknut si da dominiraš, ali ovde je drugačije, ovde si češće podređeni i zato je nekim igračima teže da se priviknu", zaključio je menadžer Vulverhemptona. 

2024 © - Vesti online