Sreda 03.11.2010.
14:07
Vestionline

Terzić ponosan na igračice

Naša selekcija je ranije danas posle nešto manje od dva časa igre poražena od Japana 3:1, po setovima 28:26, 29:27, 18:25, 27:25.

Nikolić, Terzić i Ognjenović

"Čestitam Japanu na zasluženoj pobedi i mogu da kažem da sam veoma zadovoljan i ponosan na svoj tim. Odigrali smo jako dobar meč i mogu samo da čestitam devojkama na igri", rekao je Terzić i dodao:

"Teško je reći šta je stvorilo razliku u korist Japana. Igrali smo dobar blok, ali smo setove gubili pre ulaska u produžetke jer smo ostavljali mnogo lakih lopti. Možda je to razlog, mada smo i malo lošije servirali na startu prvog seta što smo ubrzo uspeli da popravimo".

Kapiten srpske selekcije Jelena Nikolić izjavila je posle utakmice da je i naš nacionalni tim mogao da dobije današnji duel.

"Meč je bio takav da smo i mi mogle da dobijemo 3:1 i to potpuno zasluženo. Lopta ili dve su odlučivale svaki set, i nije lepo kada izgubiš na ovakav način. Dozvoljavale smo mnogo lakih poena i Japanke su to znale da iskoriste", izjavila je Nikolićeva.

Srbija je u drugu fazu takmičenja na SP prenela pet poena. Srbija će u grupi E igrati u grupi sa Japanom, Poljskom, Peruom, Rusijom, Južnom Korejom, Kinom i Turskom. 

2024 © - Vesti online