Sreda 03.11.2010.
10:10
Vestionline

Rednap: Bilo je to fantastično veče

Hari Redknap je zadovoljan igrom i pobedom od 3:1

"Bilo je to fantastično fudbalsko veče. To je bila sjajna partija čitave ekipe. Ono što je Geret Bejl uradio Maikonu na poslednje dve utakmice je prosto neverovatno.

A ne radi se tu samo o njegovoj brzini, već o tome da bi Bejl mogao da trči po ceo dan i da iz punog trka centrira, a mogao bi i da šutira ili da oproba udarac glavom. Uz sve to, ne verujem da biste mogli da sretnete pristojnijeg momka od njega", rekao je Redknap.

Trener Intera Rafael Benitez rekao je da je londonski klub zasluženo stigao do pobede.

"Njihovi kontranapadi su bili prevelik zalogaj za nas. Što se Bejla tiče, jasno je da bismo morali da bolje reagujemo u situacijama 'jedan na jedan', a kako to nismo uspeli ovoga puta - poraz je bio neminovan. Bejl je ovoga puta imao prostora za svoju igru i nismo uspeli da ga zaustavimo, čak ni Maikon to nije mogao", rekao je Benitez.

Daglas Maikon je pohvalio igrao Gereta Bejla.

"Pokušali smo, ali je Totenhem u potpunosti iskoristio prednosti domaćeg terena. Svi koji dobro poznaju engleski fudbal, znaju ko je Bejl. Odigrao je fantastično, ali kompletna ekipa 'pevaca' je bila izvanredna. Mi moramo da se okrenemo sledećem meču sa Tventeom", naveo je fudbaler Intera.

2024 © - Vesti online